Kyrkan är öppen tisdag kl 10 - 21, torsdag -söndag 10.00 - 16.30

Kyrkan är även öppen under speciella högtider och i samband med gudstjänster,  gruppträffar och andra evenemang. Se vår kalender för mer information.

Ring kontoret på tisdag, torsdag och fredag mellan 10.00 och 12.00.

Mejla oss på melbourne@svenskakyrkan.se

hitta hit

Adress:
21 St Georges Road, Toorak
3142 Victoria

Telefon:

E-Post:
melbourne@svenskakyrkan.se

Med tram:
Från city tar man spårvagnen nr 58 mot stadsdelen Toorak. Gå av vid stopp nr 135 - St Georges Road.
Följ spårvagnens riktning uppp mot St Georges Road till vänster. Kyrkan ligger 300 meter upp på St Georges Road (nr 21) på vänster sida.

Med tåg:
Du kan ta tåget från Flinders Street Station till Heyington Station ( Glen Waverley line).
När du lämnar stationen och kommer ut på en bilväg går du till vänster. Du tar sesan till höger på Torresdal Road vilken mynnar ut på St Georges Road till vänster. kyrkan ligger ca 300 meter på höger sida.

Katja Lin

Melbourne, Kyrkoherde

Mer om Katja Lin

Parish priest

Gunnar Wenehult

Pedagog och Assistent, Melbourne

Mer om Gunnar Wenehult

Pedagog and Assistent

Stina  Dunstan

Stina Dunstan

Husmor, Melbourne

Mer om Stina Dunstan

Husmor

Annika Gustavsson

Sekreterare, Melbourne

Mer om Annika Gustavsson

Svarar också på frågor angående kyrkans ekonomi. Secretary. Annika will answer any questions regarding our finances.

Mats Marklund

Melbourne, Ordförande i kyrkorådet

Mer om Mats Marklund

Chairman of the Swedish Church Council

Svenska Kyrkan i Melbourne arbetar ständigt för att förbättra verksamheten i ansvarsregionerna Australien och Nya Zealand. Vi främjar mångfald och nytänkande, således finns det en ambition att både svenskar, danskar och norrmän ingår i kyrkorådet. Kyrkorådet är kyrkans styrelse med ansvar över bland annat ekonomi, fastigheter och demokratiska beslut rörande kyrkoverksamheten.

Våra ledamöter väljs vid församlingens årsmöte som antingen äger rum i februari eller mars. Förtroendevalda är ordförande Roger Kalla, Mats Marklund, Jennie Foletta, Berith Öström, Lotta Mattsson, Ken Sayers, Yvonne Ohlsson, Anna Berghamre, David Edvardsson och Tom Paulson.

Har du frågor att ställa till kyrkorådet kan du kontakta ordförande Roger Kalla eller kyrkoherden Katja Lin.

Kyrkorådet för Svenska kyrkan i Melbourne Foto: Jonatan Sagemo