Välkommen till Villa Ingeborg & Sankta Birgittas kapell, Adress:40 Avenue de Verdun, Cagnes-sur-Mer Vill du komma i kontakt med oss? Öppen kyrka mån-fred kl.13-16 Präst & musiker/ass. mottagning & telefontid tisd/torsd kl.10-12 (Lunchstängt 12.00-13.00)

Sön 30 april kl.17.00 kommer vi fira Valborgsmässoafton på Villa Ingeborg. Sång av Ingarö kyrkokör och Kyrkans sångensemble samt vårtal av biskop emeritus Martin Lind. Klicka på bilden och gå vidare till anmälan.

Välkommen att anmäla dig till kyrkans traditionella Valborgsfirande!

En musikgudstjänst inspirerad av Dag Hammarskjölds ”Vägmärken” därefter föredrag om ett interreligiöst fredsprojekt i Nacka, Stockholm. Ord och musik av Carl Dahlbäck.

Lördag 29/4 Konsert & föredrag: "I stillhetens rymd - Guds hus"

40 Ave de Verdun, Cagnes sur mer.

Mån 8 maj kl.13: Karin Laserow ”Tillfälligheternas Resa”

TV-känd antikexpert och inredare berättar om sitt liv med antikviteterna. Plats: Villa Ingeborg 40 Ave de Verdun, Cagnes sur mer.

Utställningen pågår mellan 3-27 april 2017

Christine Högberg ställer ut. Vernissage i Villa Ingeborg måndag 3 april 17.00-19.00

Utställningen pågår mellan 3-27 april 2017

Alla medverkande bjuds på lunch, kaffe & biobiljett!
Ju fler som hjälps åt desto roligare!
Välkommen!
Osa. för lunch senast måndag 24 april per e-post (se nedan)

Fixardag på Villa Ingeborg

Torsdag 27 april kl.10:00 - 17:00 är det dags för vårens andra städ- och fixardag på Villa Ingeborg! Alla medverkande bjuds på lunch, kaffe & biobiljett! Ju fler som hjälps åt desto roligare! Välkommen! Osa. för lunch senast måndag 24 april per e-post (se nedan)

Kom med och bidra till vår verksamhet!

Kom med och bidra till vår verksamhet!