Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Webbplats

Välkommen till Villa Ingeborg & Sankta Birgittas kapell, Adress:40 Avenue de Verdun, Cagnes-sur-Mer Vill du komma i kontakt med oss? Öppen kyrka mån-fred kl.13-16 Präst & musiker/ass. mottagning & telefontid tisd/torsd kl.10-12 (Lunchstängt 12.00-13.00) Under vecka 9 har vi stängt på kyrkan ons-lör. Sportlov...

Plats: Chapelle Notre-Dame de Protection, Haut de Cagnes
Varmt välkomna!
Franska sånger av Debussy, Rameau, Caccini och svensk körlyrik.

Lördag 25 mars kl.18.00 "Dieu! Qu'il la fait bon regarder" Konsert med Chorus Pictor under ledning av Ewa Sassner

Plats: Chapelle Notre-Dame de Protection, Haut de Cagnes Varmt välkomna! Franska sånger av Debussy, Rameau, Caccini och svensk körlyrik.

Sånger av Hugo Alfvén, Gunnar Eriksson, Ola Gjeilo, Steve Dobrogosz med fler framförs i Villa Ingeborgs trädgård.

Lördag 1 april kl.15 Konsert med Gribbylunds kapellsångare

Prisbelönt författare, professor, kulturskribent och
stilist i Bibelkommissionen.
Anmälan senast 26/3 till Carin Saracco

I begynnelsen var Ordet - Litteraturens och ordens betydelse för fred - föredrag: Agneta Pleijel

Prisbelönt författare, professor, kulturskribent och stilist i Bibelkommissionen. Måndag 27 mars kl 14.00 i Villa Ingeborg. Eftermiddagskaffe, frågestund. Pris: 15 €. Anmälan senast 26/3 till Carin Saracco

40 Ave de Verdun, Cagnes sur mer.

Fre 8 maj kl.13: Karin Laserow ”Tillfälligheternas Resa”

TV-känd antikexpert och inredare berättar om hur hon hamnade på den banan. Plats: Villa Ingeborg 40 Ave de Verdun, Cagnes sur mer.

Välkommen till årets påskmarknad vid Villa Ingeborg lördag den 1 april kl.11-18

Påskmarknad 2017

Välkommen till årets påskmarknad vid Villa Ingeborg lördag den 1 april kl.11-18 Gribbylunds kapellsångare (Täby) framträder kl.15.00 under ledning av Maria Resare. Matförsäljning, brocante, servering, bar, champagne och ostron, hembakat, våfflor, vinlotteri, bokförsäljning, godis, handarbete.

Är du sugen på att sjunga i kör? Vi söker sångare till vårens körprojekt. Allt från Pilgrimskörer till Vårsånger.

Körvår med KySS

Jesper Svenbro, lyriker, filolog och ledamot i Svenska Akademien vägleder oss igenom Bob Dylans värld och berättar varför han  tilldelades Nobelpriset i litteratur 2016.
Obs ändrat datum och tid: Onsdag 5 april kl.16.00 i Villa Ingeborg
Inträde:20 euro inkl. enklare förtäring.

"Hör Dylan verkligen hemma i litteraturen?"

Jesper Svenbro, lyriker, filolog och ledamot i Svenska Akademien vägleder oss igenom Bob Dylans värld och berättar varför han tilldelades Nobelpriset i litteratur 2016. Obs ändrat datum och tid: Onsdag 5 april kl.16.00 i Villa Ingeborg Inträde:20 euro inkl. enklare förtäring.

Kom med och bidra till vår verksamhet!

Kom med och bidra till vår verksamhet!

Bokswap på Villa Ingeborg 30 mars kl 10.30 med efterföljande lunch.

Bokswap

Bokswap på Villa Ingeborg 30 mars kl 10.30 med efterföljande lunch.

L'église Suédoise de Sud de la France et du Monaco
Söndagen den 9 april 2017 kl. 14.00

Kallelse till ordinarie kyrkostämma

L'église Suédoise de Sud de la France et du Monaco Söndagen den 9 april 2017 kl. 14.00

En musikgudstjänst inspirerad av Dag Hammarskjölds ”Vägmärken” därefter föredrag om ett interreligiöst fredsprojekt i Nacka, Stockholm.

29/4 Konsert & föredrag: "I stillhetens rymd - Guds hus"