Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

Välkommen till Villa Ingeborg & Sankta Birgittas kapell, Adress:40 Avenue de Verdun, Cagnes-sur-Mer

Hej alla sångsugna! Kom och var med i vår kör. Välkommen att höra av dig!

Sankta Birgittakören

Hej alla sångsugna! Kom och var med i vår kör. Välkommen att höra av dig!

Välkommen till barn- och föräldragrupper. Svenska skolan ordnar även undervisning i svenska för barn och ungdomar.

Barn- och familjeverksamhet

Är du mellan 18 och 30 år och vill träffa andra i din egen ålder? Välkommen till Unga på Rivieran!

Unga på Rivieran

Varje år har vi glädjen att hälsa många brudpar välkomna till oss. Kom och få välsignelse när ni gift er borgerligt. Ceremonin är mycket lik en vanlig vigsel.

Bröllop

Måndag-Fredag 9:00-16:00.

Söndag: Mässa kl 11 med efterföljande lunch.

Onsdag: Kvällsmässa 18:30 med efterföljande umgänge
över ost och vin.

KYRKANS ÖPPETTIDER VILLA INGEBORG

Måndag-Fredag 9:00-16:00. Söndag: Mässa kl 11 med efterföljande lunch. Onsdag: Kvällsmässa 18:30 med efterföljande umgänge över ost och vin.

Konstutställning på Villa Ingeborg

Svenska konstnärer i Provence 13 oktober-17 november 2017

Öppet måndag-fredag kl.10-16

Vernissage fredag 13 oktober kl. 16-18

Adress: 40 Ave de Verdun, Cagnes sur mer

Konstnärer som ställer ut på Villa Ingeborg

Lennart Aschenbrenner
Curt Asker
Barbro Blomqvist-Lindfors
Angelica Julner
Karin Lewin
Evert Lindfors
Monika Meschke
Harry Moberg
Michel Muraour
Lotti Ringström
Kerstin Schild
Arne Tengblad
Peter Tillberg
Marika af Trolle

Hur agera i händelse av terroristattentat

Dessa allmänna rekommendationer kan skydda dig i avvaktan på att polis och räddningspersonal anländer. Baserade på franska Inrikesministeriets anvisningar.

Kom med och bidra till vår verksamhet!