MEDLEM - Tid att förnya kyrkoavgiften för 2020.

Kom med och var med i vår verksamhet!

För många svenskar utomlands innebär Svenska kyrkans närvaro trygghet i livets alla skiften.

• En öppen politiskt obunden gemenskap för alla åldrar där jag kan göra mig förstådd och känna hemhörighet och samhörighet med människor som talar samma språk.
  • En traditionsbärare som firar årets och livets högtider och påminner om vår identitet
  • Ett stöd när det är som svårast, men också med i fest och glädje!
  • En livstolkande kultur för alla åldrar – kyrkans musikliv med kör-, gudstjänst- och konsertverksamhet.
    För att Svenska kyrkan ska kunna fortsätta sända ut personal och vara närvarande i ett så stort område som södra Frankrike/Monaco så behöver vi få ditt stöd!

Kyrkan behöver pengar till att bedriva verksamhet för alla åldrar och vi är två svenska organisationer som är beroende av att Villa Ingeborg vårdas och underhålls på bästa sätt.

Du kan hjälpa till genom att:

Bli medlem lokalt - vi behöver bli fler.
I Sverige är den genomsnittliga kostnaden för medlemskap 1 % av den skattepliktiga årsinkomsten, och den avgiften eftersänds inte för den som flyttar från Sverige.
Här i Södra Frankrike/Monaco betalar du endast 50 euro som enskild medlem, respektive 90 euro som familj per år och avgifterna går direkt in i den lokala verksamheten!

Vill du vara med och stödja oss – så ladda ner skriv ut och fyll i pdf-fil  och skicka eller lämna in till kyrkan och betala enl. beskrivning under dubbelstreckade linjen.

Vad skulle du önska mer av vår kyrka? Som medlem har du goda möjligheter att vara med och påverka kyrkans arbete. Kontakta oss och berätta gärna!

Andra sätt att bidra:
Engagera dig som frivillig - dela med dig av din tid, din person och dina färdigheter. (körsång-baka-sy-samtal-spela musik-hemsida mm.) Hör av dig till oss och berätta vad du vill bidra med.

Handla på kyrkans basarer och vid fika, luncher och träffar - Intäkter som står för en stor del av vår budget.

.............................................................................................................................................................

Vi tar tacksamt emot Er betalning på något av följande sätt:
1. Via internet: Är Du medlem i Rivieraklubben kan Du enkelt betala avgiften via klubbens hemsida, du behöver vara inloggad, BETALA VIA RIVIERAKLUBBEN

2.Betala med check: Ställ ut en check på L´Eglise suédoise fyll i beloppet och skicka den till vår adress :

Villa Ingeborg
40 avenue de Verdune
06800 Cagnes-sur-Mer

3. Kontant: Titta in på Villa Ingeborg och betala din medlemsavgift på expeditionen. passa gärna på att ta en kopp kaffe och smaka på våra goda kanelbullar.

Ett stort varmt tack för ditt bidrag!

Svenska kyrkan i södra Frankrike/Monaco -
L'Eglise Suedoise du sud de la France et Monaco