Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Webbplats

Diakoni - Hjälpande hand

Hjälp och stöd i nöd

Vill du ha stöd i en svår situation, samtala, sjukbesök eller något annat? Vi är till för dig!

Vi är en grupp som på frivillig basis vill hjälpa människor på Côte d'Azur och har alla en bred erfarenhet av att stödja människor i olika åldrar och situationer.

Hjälpande Hand är en stödgrupp som Svenska Kyrkan och Rivieraklubben står bakom. Gruppen är religiöst och politiskt obunden och arbetar under helt konfidentiella former.

Kontakta:
Ulla- Lena Detamanti i Nice                    06 71 07 05 58

Annelie Kallenius  i Mandelieu                 06 74 45 86 27  annelie.kallenius@gmail.com

Elisabeth Arnéus i Six Fours/Plages        06 12 31 06 66

64eliza@orange.fr