Gudstjänstplan

Vi firar gudstjänst varje söndag klockan 11, med efterföljande lunch. Om inget annat anges är vi i Sankta Birgittas Kapell. VÄLKOMMEN!

GUDSTJÄNSTPLAN 2020

SEPTEMBER

6 september, Gudstjänst, kl 11, kyrkoherde Hans Rhodin, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

13 september, Gudstjänst, kl 11, kyrkoherde Hans Rhodin, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

20 september, Gudstjänst, kl 11, vikarierande präst Richard Aspegrén, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

27 september, Gudstjänst, kl 11, avtackning av Richard Aspegrén för hans goda ledning av vår församling och välkomnar Hans Rhodin till oss som ny kyrkoherde.
Efterföljande kyrklunch och Kyrkostämma kl 13:30. Villa Ingeborg.

OKTOBER

4 oktober, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

11 oktober, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

18 oktober, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

25 oktober, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

NOVEMBER

1 november, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

8 november, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch. Villa Ingeborg.

15 november, Gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch och Kyrkostämma kl 13:30. Villa Ingeborg.

22 november, Julbasar

29 november, Gudstjänst, kl 11, Holy Trinity Church, Nice. Mer information kommer senare.

Anmälan till lunch efter Gudstjänst

Anmälan sker till Rivieraklubbens hemsida senast torsdag kväll. Detta för att säkra att det finns lunch för Er. Betala helst på Hemsidan. Lunch kostar 10 euro. Vi vill undvika kontanter under pandemin.