Other languages with Google Translate

Gudstjänstplan

Vi firar mässa varje söndag klockan 11, med efterföljande lunch. Varannan onsdag kl.18:30, kvällsmässa med efterföljande umgänge över ost och vin. Om inget annat anges är vi i Sankta Birgittas Kapell. VÄLKOMMEN!

GUDSTJÄNSTPLAN 2020

FEBRUARI

2 februari, Kyndelsmässodagen , kl 11, med efterföljande kyrklunch, Villa Ingeborg.
Biskop Thomas Petersson gästar vår församling och leder mässan och deltar i lunchen.

5 februari, Kvällsmässa kl 18:30, samtal, vin och ost, Villa Ingeborg.

9 februari, Församlingsutflykt till Mimosadalen, kl 13.

16 februari, Mässa, kl 11, med efterföljande kyrklunch, Villa Ingeborg.

19 februari, Kvällsmässa kl 18:30, samtal, vin och ost, Villa Ingeborg.

23 februari, Mässa, kl 11, med efterföljande kyrklunch, Villa Ingeborg.
Gästande kör: Viksta kyrkokör från Uppland under ledning av Anna-Lena Josefsson.

MARS

1 mars, Lekmannaledd gudstjänst, kl 11, med efterföljande kyrklunch, Villa Ingeborg.

4 mars, Kvällsmässa kl 18:30, samtal, vin och ost, Villa Ingeborg.

8 mars, Mässa, kl 11, med efterföljande kyrklunch, Villa Ingeborg.

15 mars, Stor Familjegudstjänst på Piazzan, kl 11, med efterföljande kyrklunch - och loppis! Villa Ingeborg. (Alla detaljer kommer.)

18 mars, Kvällsmässa kl 18:30, samtal, vin och ost, Villa Ingeborg.

22 mars, Mässa, kl 11, med efterföljande kyrklunch och Kyrkostämma, Villa Ingeborg.

29 mars, Församlingsutflykt till Menton kl 13. Information kommer.