Foto: Sara Parks

Gudstjänstplan

Vi firar gudstjänst varje söndag klockan 11, med efterföljande lunch. Om inget annat anges är vi i Sankta Birgittas Kapell. VÄLKOMMEN!

GUDSTJÄNSTPLAN 2020

Kära Församlingsmedlemmar!

På grund av rådande regler kring covid-19 så upphör all verksamhet i Sankta Birgitta kyrka och de gudstjänster som är planerats på andra platser under november.

Vi samlas inte på något sätt i Villa Ingeborg.

Kyrkostämman hoppas vi kunna hitta en digital lösning för.

DECEMBER

6 december, Gudstjänst i Sankta Birgitta kapell, kl.11:00. Max 30deltagare. Ingen lunch efteråt.

13 december, Gudstjänst i Sankta Birgitta kapell, kl.11:00. Max 30deltagare. Ingen lunch efteråt.

20 december, Gudstjänst i Sankta Birgitta kapell, kl.11:00. Ingen lunch efteråt.

Julafton Sankta Birgitta kapell kl.11.00 med lunch.

Juldagen Holy Trinity Nice kl.16.00.

Nyårsafton bön kl.16.00 Sankta Birgitta kapell.

Anmälan till lunch efter Gudstjänst

Anmälan sker till Rivieraklubbens hemsida senast torsdag kväll. Detta för att säkra att det finns lunch för Er. Betala helst på Hemsidan. Lunch kostar 10 euro. Vi vill undvika kontanter under pandemin.