Other languages with Google Translate

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Berlin är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg. Vi vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Berlin. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika, läsa svenska tidningar och finna en lugn vrå för dig i vardagen! Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för dig!

Nya öppettider våren 2020

Bild: Gustaf Hellsing /Ikon

Kyrkan, caféet och biblioteket: Obs! Pga renoveringar har vi nya öppettider våren 2020!
Måndag till onsdag 14:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag till lördag stängt
Söndag efter högmässa serveras kyrkfika.

Öppet- och telefontider expeditionen:
Måndag till fredag 13:00 - 14:30
Ring gärna eller mejla om du önskar komma en annan tid. (Tfn 030-86 49 590)

NYHETSBREV

Nyhetsbrev - Året som gått - och 2020 års nyheter

Ett axplock av församlingens arbete

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin