Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Berlin Besöks- och postadress: Schwedische Kirche, Landhausstrasse 26-28, DE-10717 Berlin Telefon: +49(30)8649590 E-post till Svenska kyrkan i Berlin

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Berlin är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg. Vi vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Berlin. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika, läsa svenska tidningar och finna en lugn vrå för dig i vardagen! Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för dig!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Berlin

Prenumerera via RSS

Efter Basaren är före Basaren

anonym basarmedarbetare

Nu är det snart dags igen!
Planeringen och inköpen inför årets Basar är sedan länge igång och nu kan Du anmäla Dig som basarmedarbetare i formuläret här nedanför.

TACK FÖR DIN HJÄLP!

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin