Other languages with Google Translate

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Berlin är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg. Vi vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Berlin. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika, läsa svenska tidningar och finna en lugn vrå för dig i vardagen! Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för dig!

STÄNGT under stilla veckan (förutom gudstjänster och andakter - kalendern är uppdaterad)

Under stilla veckan 15/4 till 19/4 är cafeet stängt, det är ingen öppen förskola (varken i Pankow eller på Landhausstrasse), torsdagslunch eller annan ordinarie verksamhet.

Under stilla veckan blir vår församlings mötesplats de gudstjänster och mässor som står i kalendern eller under fliken ”Påsk i Svenska kyrkan i Berlin”.

Gästande grupper som bokat är välkomna till sina bokade tider

Har dufrågor? Kontakta oss i församlingen!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Berlin

Prenumerera via RSS

NYHETSBREV

Förändringar - Stilla veckan - komministerns ord

Kontouppgifter:

Commerzbank
Schwedische Victoria-Gemeinde e.V.
IBAN  DE87100800000433350000
BIC DRESDEFF100

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin