Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Berlin Besöks- och postadress: Schwedische Kirche, Landhausstrasse 26-28, DE-10717 Berlin Telefon: +49(30)8649590 E-post till Svenska kyrkan i Berlin

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Berlin är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg. Vi vill vara en kyrka både för bofasta svenskar och de svenskar som tillfälligt vistas i Berlin. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika, läsa svenska tidningar och finna en lugn vrå för dig i vardagen! Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för dig!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Berlin

Prenumerera via RSS

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin