Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin är för öppna hjärtan, öppna sinnen och öppna armar. Här råder alla människors lika värde oavsett kön, ålder, språk, nationalitet eller sexualitet. Vi är en plats där gammalt och nytt möts, där tro och liv får växa. Vår tro grundas i Jesus Kristus som gav oss riktlinjer för våra liv.

26 juni - 28 augusti

Sommaröppettider

26 juni - 28 augusti

Brevrösta i Berlin senast den 6 september

Kyrkoval 2017

Brevrösta i Berlin senast den 6 september

Vill du vara medlem i Svenska Victoriaförsamlingen?

Medlem i Victoriaförsamlingen

Vill du vara medlem i Svenska Victoriaförsamlingen?

Vistelsen utomlands blir inte alltid som tänkt.
Tveka inte att ta kontakt med oss!

Så kan kyrkan stötta dig

Vistelsen utomlands blir inte alltid som tänkt. När det oväntade inträffar kan vi i Svenska kyrkan möta dig med stöd, samtal, besök i hemmet, på hotellet, på sjukhus eller i fängelse. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Förutom att mötas i gudstjänstfirande har vi flera grupper där Du är välkommen att delta.

Grupper och Mötesplatser

Musiken i Victoriaförsamlingen är en stor och viktig del i våra gudstjänster och övrig verksamhet!

Musik och körer

Personal och Kyrkoråd

Ge en gåva

Aktuellt från Svenska kyrkan i Berlin

Prenumerera via RSS
Kallelse att ta livet på allvar.

Reformationsjubileum

Kallelse att ta livet på allvar. Kallelsen handlar om att vara medskapare och medmänniska. Luther menade att kallelse finns i alla våra uppgifter och ansvar. Vardagen är viktig och Gud finns mitt i det som sker.

Söndagar klockan 11:00 och
Onsdagar klockan 18:00

Våra gudstjänster är öppna för alla!

Gudstjänst

Söndagar klockan 11:00 och Onsdagar klockan 18:00 Våra gudstjänster är öppna för alla!

Bo tryggt och trevligt i Berlin i församlingens fräscha rum.
Det finns 18 sängplatser i gästhemmet.

Övernatta hos oss

Bo tryggt och trevligt i Berlin i församlingens fräscha rum. Det finns 18 sängplatser i gästhemmet.

Låt oss ta er med på en spännande resa.
I över 100 år har Victoriaförsamlingen funnits i Berlin.

Vår historia

Låt oss ta er med på en spännande resa. I över 100 år har Victoriaförsamlingen funnits i Berlin. Under två världskrig och i spänningen mellan öst och väst till modern tid har Victoriaförsamlingen varit och är en viktig mötesplats för svenskar och tyskar. Följ med på en resa i tiden... framtiden skapar vi tillsammans!

Vi behöver Din hjälp för att klara av all verksamhet.
Se gärna efter här nedanför
om det finns något Du skulle vilja göra.

Frivilliga sökes

Vi behöver Din hjälp för att klara av all verksamhet. Se gärna efter här nedanför om det finns något Du skulle vilja göra.

Svenska kyrkan i Utlandet finns på fyra platser i Tyskland.
Se vilken som finns närmast dig!

Svenska kyrkan i Tyskland

Svenska kyrkan i Utlandet finns på fyra platser i Tyskland. Se vilken som finns närmast dig!

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin
”Gud har en famn, en stor, stor famn, och där han sluter in vart barn som döps i Jesu namn. Han säger: Du är min.”(Sv. psalm 381:1)

Livskällan - Dop

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.” (Sv. psalm 791:1)