Svenska Victoriaförsamlingen i Berlin är för öppna hjärtan, öppna sinnen och öppna armar. Här råder alla människors lika värde oavsett kön, ålder, språk, nationalitet eller sexualitet. Vi är en plats där gammalt och nytt möts, där tro och liv får växa. Vår tro grundas i Jesus Kristus som gav oss riktlinjer för våra liv.

Traditionsenligt firar vi sista april i kyrkparken!
I år hålls Talet till våren av Nina Röhlcke,
Kulturråd vid Sveriges ambassad
Valborgskören ledd av Claes Sandström
sjunger in våren på klocktornstrappan.
S:t Lars kyrkokör från Hallstahammar sjunger!
Valborgselden värmer vid allsången.
Det säljs korv med bröd och våfflor med sylt och grädde
Insläpp från 18:00. Firande till 21:00

Valborgsmässoafton

Traditionsenligt firar vi sista april i kyrkparken! I år hålls Talet till våren av Nina Röhlcke, Kulturråd vid Sveriges ambassad Valborgskören ledd av Claes Sandström sjunger in våren på klocktornstrappan. S:t Lars kyrkokör från Hallstahammar sjunger! Valborgselden värmer vid allsången. Det säljs korv med bröd och våfflor med sylt och grädde Insläpp från 18:00. Firande till 21:00

Am 4. Mai um 19:00
Sopran: Marieke Wikesjo, Baryton: Amadeu Tasca
Klavier: Byron Knutson
Opernstunde mit Arien von u.a.
Mozart, Verdi, R. Strauss und Korngold
EINTRITT FREI (um Spenden wird gebeten)

Mein Sehnen, mein Wähnen

Am 4. Mai um 19:00 Sopran: Marieke Wikesjo, Baryton: Amadeu Tasca Klavier: Byron Knutson Opernstunde mit Arien von u.a. Mozart, Verdi, R. Strauss und Korngold EINTRITT FREI (um Spenden wird gebeten)

Vill du vara medlem i Svenska Victoriaförsamlingen?

Medlem i Victoriaförsamlingen

Vill du vara medlem i Svenska Victoriaförsamlingen?

Vistelsen utomlands blir inte alltid som tänkt.
Tveka inte att ta kontakt med oss!

Så kan kyrkan stötta dig

Vistelsen utomlands blir inte alltid som tänkt. När det oväntade inträffar kan vi i Svenska kyrkan möta dig med stöd, samtal, besök i hemmet, på hotellet, på sjukhus eller i fängelse. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Vi vill vara en församling som finns med i livets alla skiften. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är självklara delar av vår verksamhet.

Kyrkoherde Lena Brolin
”Gud har en famn, en stor, stor famn, och där han sluter in vart barn som döps i Jesu namn. Han säger: Du är min.”(Sv. psalm 381:1)

Livskällan - Dop

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.” (Sv. psalm 791:1)