Öppna förskolan - återigen på tisdagar och torsdagar

Gruppen där vi sjunger odödliga hits som ”Imse Vimse Spindel” och ”Bä bä vita lamm”

I juli lättades restriktionerna ytterligare och vi får åter välkomna alla barnfamiljer till öppen förskola med sångstunden mot slutet. Från och med september går vi tillbaka till de ”vanliga” dagarna och tiderna som vi brukar ha under terminerna, dvs tisdagar kl.15-17 och torsdagar kl.16:30-17:50

Församlingen öppnar dörrarna extra stort åt barn i åldrarna 0-6 och deras föräldrar i Öppna förskolan.

Vi träffas för att leka, prata, sjunga svenska barnsånger och fika tillsammans.

Mamma och pappa (eller mor- och farföräldrar) kan träffa andra föräldrar som talar eller förstår svenska medan barnen leker i kyrkparken eller i församlingssalen. Man behöver inte anmäla sig utan är välkommen de tillfällen man kan. För att hålla sig uppdaterad kan man gå med i gruppen ”Öppna förskolan svenska kyrkan Berlin” på Facebook.

Komminister Oskar samt volontärerna Agnes och Elvira tar emot er!

Vi erbjuder inte öppna förskolan i Pankow sedan våren 2019. Då skolan inte längre erbjuder kompletterande svenskundervisning i samma lokaler på måndagar och det väntas ännu färre barn till öppna förskolan då, hoppas vi istället på att så många som möjligt kan komma på tisdagar eller torsdagar till kyrkan i Wilmersdorf. Istället har vi ändrat tiden så at öppna förskolans tider sammanfaller med kompletterande svenskundervisningens tider: 16:30-17:50.