Other languages with Google Translate

Öppna förskolan

Gruppen där vi sjunger odödliga hits som ”Imse Vimse Spindel” och ”Bä bä vita lamm”

Församlingen öppnar dörrarna extra stort åt barn i åldrarna 0-6 och deras föräldrar i Öppna förskolan på...

Måndagar 16:30 - 17:45 i Hoffnungskirche, Pankow (Elsa-Brändström-Straße 36, 13189 Berlin)
Tisdagar 15:00 - 17:00 i Svenska kyrkan, Wilmersdorf
Torsdagar 10:30 - 12:00 i Svenska kyrkan, Wilmersdorf

Öppna förskolan håller igång även på sommaren, men då bara på tisdagar, samma tid.

Vi träffas för att leka, prata, sjunga svenska barnsånger och fika tillsammans.

Mamma och pappa (eller mor- och farföräldrar) kan träffa andra föräldrar som talar eller förstår svenska medan barnen leker i kyrkparken eller i församlingssalen. Man behöver inte anmäla sig utan är välkommen de tillfällen man kan. För att hålla sig uppdaterad kan man gå med i gruppen ”Öppna förskolan svenska kyrkan Berlin” på Facebook.