Other languages with Google Translate

Öppna förskolan

Gruppen där vi sjunger odödliga hits som ”Imse Vimse Spindel” och ”Bä bä vita lamm”

Församlingen öppnar dörrarna extra stort åt barn i åldrarna 0-6 och deras föräldrar i Öppna förskolan på...

Måndagar 16:30 - 17:45 i Hoffnungskirche, Pankow
Tisdagar 15:00 - 17:00 i Svenska kyrkan, Wilmersdorf

Nytt! Torsdagar 10:30 - 12:00 i Svenska kyrkan, Wilmersdorf

Vi träffas för att leka, prata, sjunga svenska barnsånger och fika tillsammans.

Mamma och pappa kan träffa andra föräldrar som talar eller förstår svenska medan barnen leker i kyrkparken eller i församlingssalen. Man behöver inte anmäla sig utan är välkommen de tillfällen man kan.

Öppna förskolan åker till Hoffnungskirche i Pankow (Elsa-Brändström-Straße 36, 13189 Berlin) för att träffa barnen och deras föräldrar där.

Våra volontärer Emma och Fanny tar emot er både på Elsa-Brändström-Straße och på Landhausstraße!