Café

Öppnar i Lilla Salen onsdagen den 9 september

Nya öppettider i caféet under hösten 2020: (med start den 9 september)

måndag             stängt
tisdag-onsdag  kl. 14-17:30
torsdag              kl.12-18
fre-sön              stängt

Renoveringen av vårt rökskadade cafékök pågår till början av november 2020. Tills det arbetet är färdigt är du välkommen till vårt café i Lilla församlingssalen.

Caféet i Svenska Victoriaförsamlingen

Vill du känna doften av nybakta kanelbullar och dricka en kopp bryggkaffe (Fairtrade) medan du läser en svensk tidning - då har du kommit helt rätt!
I caféet har vi fritt WiFi och svenska tidningar.
Ta en titt i vitrinskåpen om du vill köpa med dig lite svenskt smågodis (Fairtrade), nyponsoppa, svenskt bakpulver eller vaniljsocker.
Under sommaren är det självklart möjligt att fika ute i kyrkparken!

På torsdagarna under höst- och vårterminen kl 12.15 serverar vi lunch i caféet. Det kan vara svensk husmanskost, som  isterband eller spagetti med köttfärssås. Det finns alltid en vegetarisk variant. Den som är allergisk och vill komma, kan ta kontakt med husmor Kerstin (tel 030 864 95 924). Priset är 4 Euro för församlingsmedlemmar och 6 Euro för övriga gäster.