Other languages with Google Translate

Café

Med doft av nybakta kanelbullar! måndag-torsdag 12:00 - 18:00 fredag 12:00 - 15:30

Räkmackans dag blir räckmackans vecka 7-11 oktober

Husmor Kerstin håller i kanelbullar Bild: Amanda Gasser

Välkommen till Svenska Victoriaförsamlingen och njut av en räkmacka - eller varför inte ett gäng och bjud på jobbet? I så fall får du gärna förbeställa hos husmor kerstin.nilsson3@svenskakyrkan.se

Det är tionde året som räkmackans dag firas, och i Svenska Victoriaförsamlingen firar vi ordentligt genom att erbjuda räkmackor i caféet hela veckan. Och på veckans Torsdagslunch kl 12 serveras Berlins längsta räkmacka. Kom och umgås och njut av god mat!

Caféet i Svenska Victoriaförsamlingen

Vill du känna doften av nybakta kanelbullar och dricka en kopp bryggkaffe (Fairtrade) medan du läser en svensk tidning - då har du kommit helt rätt!
I caféet har vi fritt WiFi och svenska tidningar.
Ta en titt i vitrinskåpen om du vill köpa med dig lite svenskt smågodis (Fairtrade), nyponsoppa, svenskt bakpulver eller vaniljsocker.
Under sommaren är det självklart möjligt att fika ute i kyrkparken!

På torsdagarna under höst- och vårterminen kl 12.00 serverar vi lunch i caféet. Det kan vara svensk husmanskost, som  isterband eller spagetti med köttfärssås. Det finns alltid en vegetarisk variant. Den som är allergisk och vill komma, kan ta kontakt med husmor Kerstin (tel 030 864 95 924). Priset är 4 Euro för församlingsmedlemmar och 6 Euro för övriga gäster.