Svenskt Café

Välkommen till vårat nyrenoverade kök och café

Öppettider tills vidare våren 2021:

torsdagar kl. 14-18
söndagar kl. 12-15

Det svenska caféet säljer alltid kyrkbakade bakvaror med ett fast utbud av bl.a.  Västerbottenostpaj, kanel- och vaniljbullar, svenskt kaffe och andra bakverk - för avhämtning.

En tårta till födelsedagen? Välkommen att kontakta husmor Kerstin  (Tfn. 0173 192 39 23) om du vill beställa en prinsesstårta eller smörgåstårta (kan med fördel frysas in) till en födelsedag eller varför behöver man ens en anledning förutom att det är så gott?! Du kan även beställa köttbullar och andra husmanskosträtter av Kerstin. Kontakta henne för prisförslag.

Fråga Kerstin om du har frågor eller önskemål.

Caféet i Svenska Victoriaförsamlingen

Vill du känna doften av nybakta kanelbullar och dricka en kopp bryggkaffe (Fairtrade) medan du läser en svensk tidning - då har du kommit helt rätt!
I caféet har vi fritt WiFi och svenska tidningar.
Ta en titt i vitrinskåpen om du vill köpa med dig lite svenskt smågodis (Fairtrade), nyponsoppa, svenskt bakpulver eller vaniljsocker.
Under sommaren är det självklart möjligt att fika ute i kyrkparken!

På torsdagarna under höst- och vårterminen kl 12.15 serverar vi lunch i caféet. Det kan vara svensk husmanskost, som  isterband eller spagetti med köttfärssås. Det finns alltid en vegetarisk variant. Den som är allergisk och vill komma, kan ta kontakt med husmor Kerstin (tel 030 864 95 924). Priset är 6 Euro för församlingsmedlemmar (4€ för pensionerade medlemmar) och 8 Euro för övriga gäster. Välkommen!