Other languages with Google Translate

Café

Med doft av nybakta kanelbullar! Öppet: tisdag till torsdag 12:00 - 18:00 Fredag 12:00 - 15:30

Vill du känna doften av nybakta kanelbullar och dricka en kopp bryggkaffe (Fairtrade) medan du läser en svensk tidning - då har du kommit helt rätt!
I caféet har vi fritt WiFi och svenska tidningar.
Ta en titt i vitrinskåpen om du vill köpa med dig lite svenskt smågodis (Fairtrade), nyponsoppa, svenskt bakpulver eller vaniljsocker.
Under sommaren är det självklart möjligt att fika ute i kyrkparken!

På torsdagarna kl 12.00 serverar vi lunch i caféet. Det kan vara svensk husamanskost, som  isterband eller spagetti med köttfärssås. Det finns alltid en vegetarisk variant. Den som är allergisk och vill komma, kan ta kontakt med husmor Kerstin (tel 030 864 95 924). Priset är 3 euro för församlingsmedlemmar och 5 euro för övriga gäster.

Husmor Kerstin och frivilligmedarbetare Emmi tar emot dina beställningar!