Other languages with Google Translate

Sjung i kör!

Musiken i Victoriaförsamlingen är en stor och viktig del i våra gudstjänster och övrig verksamhet!

Kyrkokören

består av ca 30 antal sångare, både män och kvinnor och sjunger traditionell kyrkomusik men provar gärna olika genrer allt från folkmusik till pop. Kören sjunger i gudstjänsten ca 1 gång i månaden.  Vissa övningar kallar vi för stjärnövningar och då delas gemenskap genom ett gemensamt dukat buffébord.
Övning måndagar kl 18:30 - 20:00.
Start 9 september.

Victoriakören (f.d. Victorias Unga Röster)

består bl.a. av studenter, aupairer och andra sångsugna killar och tjejer från ca. 18 år. Höstens stora projekt är lucia och julsånger med framträdanden i kyrkan och runtom i Berlin. Kören sjunger regelbundet i gudstjänsten och medverkar även på andra högtider som Valborg eller vid musikcaféer eller liknande. Reportoaren spänner från klassiskt till visa och pop.
Övning tisdagar kl 19:00-21:00.
Start 1 oktober.

Vokalensemblen

Nystartad kör hösten 2019!

Kören vänder sig till dig som längtar efter utmaningar och att musicera på hög nivå.  Repertoaren har tyngdpunkten i den västerländska körtraditionen. Körerfarenhet och notläsning är ett krav. Begränsat antal platser och provsjungning. Provsjungningar vecka 39 (23-29 september). Kontakta Emma Stjernberg för att komma överens om en tid.
Övning varannan onsdag kl 19:00-21:00.
Start efter överenskommelse.

Glädjekören

Nystartad kör hösten 2019!

Den är en riktig ”må-bra-kör” för dig som har möjlighet på dagtid. Kören ligger efter torsdagslunchen och har tonvikt på hälsa genom körsång, gemenskap och sångglädje. Repertoaren spänner från klassisk kyrkokörsrepertoar till visa och vi lägger särskild vikt vid röstvård och att lära oss att sjunga på ett, för rösten, hållbart sätt.
Övning torsdagar i oktober och november kl 13:00-14:30.
Start 10 oktober.

Barnkörer

BARNKÖREN I välkomnar alla barn som är 5 eller 6 år. Vi sjunger med rösten och kroppen och själen och knoppen. Med hjälp av musiken så lär vi oss att följa en ledare och att fungera i grupp. Vi övar på att hitta vår egen röst och leker med sång och rytm. Övning måndagar 15:30-16:00.

BARNKÖR II är en kör för barn i årskurs 1-6. Vi sjunger allt mellan himmel och jord, och blandar sång med dans. Övning måndagar 14:45-15:15.

Barnkörerna startar 16 september. Anmäl ditt barn till en av barnkörerna genom att skicka ett mejl till Emma Stjernberg

Är du intresserad av att vara med i någon av körerna, varmt välkommen att kontakta körledare Emma Stjernberg (mobil: 0173 515 05 76).

Övningar sker i kyrkan på Landhausstraße 26-28.

GÄSTANDE KÖRER
Vill Du eller Din kör besöka oss? Klicka på länken!