Svenska kyrkan i Washington DC

Svenska kyrkan i Washington DC

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Washington DC!

Svensk söndagsmässa med minipredikan för barnen firas som regel kl. 08.30 första söndagen varje månad (september till juni).

Gudstjänster

Medlemskapet utgör själva grunden för kyrkans verksamhet
och möjliggör att vi kan vara en kyrka och församling i Washington DC

Bli medlem!

Medlemskapet utgör själva grunden för kyrkans verksamhet och möjliggör att vi kan vara en kyrka och församling i Washington DC

Klicka gärna i menyn för information om vår församling, hur man kan bli medlem, kyrkkaffe, vår organisation, kyrkorådet, församlingens 50-års jubileum, och vår webbplats; och för att bläddra i våra fotoalbum och vårt församlingsbladets arkiv.

Församlingen

E-mail: washington[at]svenskakyrkan.se