Svenska kyrkan i Grekland

Kontakt

Svenska kyrkan i Grekland Besöksadress: Daidalou 18, Plaka, 10558 Aten Telefon: +30(210)4516564 E-post till Svenska kyrkan i Grekland

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Grekland

Svenska kyrkan finns i hela Grekland, med tyngdpunkt i Aten. Paulusgården på Daidalou 18 i stadsdelen Plaka är vår viktigaste mötesplats.

Bilder från Lucia festen 2017

Kyrkoherde Björns Veckobrev

Meddela oss för att få brevet på email!

måndag - torsdag: 14.00-19.00,
fredag stängt,
lördag: 9.30-14.00 och
söndag i samband med gudstjänst.

Café Paulusgården en mötesplats i Aten!

måndag - torsdag: 14.00-19.00, fredag stängt, lördag: 9.30-14.00 och söndag i samband med gudstjänst.

Tack, Gode Gud, för alla människor som håller församlingen vid liv!

Bli Medlem!

Tack, Gode Gud, för alla människor som håller församlingen vid liv!

Vi vill erbjuda brudpar en vigsel i det lilla formatet. Vigseln sker utomhus utan pampig kyrkorgel eller kyrkgång att gå nerför. Men trots det blir det högtidligt och heligt.

Vigsel

Vill ni gifta er på Kreta eller Rhodos under 2018, nu finns datumen i vår vigselkalender!

Vigselkalender

Diakoni är Svenska kyrkans sociala arbete. Vi vill stödja den som på det ena eller det andra sättet har det svårt.

Diakoni och flyktingarbete

Hoppas på det bästa, men förbereda sig för det värsta.

Krisrutiner för Svenska kyrkan i Grekland

Hoppas på det bästa, men förbereda sig för det värsta.

Gud är kärlek står det i Bibeln och jag tror att Guds och människors kärlek till oss är den källa som förvandlar oss. En kärlek som inte kräver, utan som ser, och tar emot med öppna armar. Läs Anna Lundgrens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

När du  är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Svenska kyrkan finns för dig även utomlands

När du är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Grekland

Kontakt med kyrkan

Svenska kyrkan i Grekland
Daidalou 18 Plaka