Svenska kyrkan i Grekland

Kontakt

Svenska kyrkan i Grekland Besöksadress: Daidalou 18, Plaka, 10558 Aten Telefon: +30(210)4516564 E-post till Svenska kyrkan i Grekland

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Grekland

Svenska kyrkan finns i hela Grekland, med tyngdpunkt i Aten. Paulusgården på Daidalou 18 i stadsdelen Plaka är vår viktigaste mötesplats.

Backluckeloppis 4 november 2017 Bild: Svenska kyrkan i Grekland
Veckobrevet 16 oktober 2017 Bild: Svenska kyrkan i Grekland
Vill ni gifta er på Kreta eller Rhodos under 2018, nu finns datumen i vår vigselkalender!

Vigselkalender

Vi firar 500årsjubileum av reformationen. Detta ska vi uppmärksamma. Likaså ska vi läsa goda böcker och samtala om dem. Detta är en öppen grupp, som den som vill kan vara med i. Hur vi lägger upp samtalen och vilka böcker vi läser, bestämmer vi själva i gruppen.

Luther på vår axel?

måndag - torsdag: 14.00-19.00,
fredag stängt,
lördag: 9.30-14.00 och
söndag i samband med gudstjänst.

Café Paulusgården en mötesplats i Aten!

måndag - torsdag: 14.00-19.00, fredag stängt, lördag: 9.30-14.00 och söndag i samband med gudstjänst.

Tack, Gode Gud, för alla människor som håller församlingen vid liv!

Bli Medlem!

Tack, Gode Gud, för alla människor som håller församlingen vid liv!

Vuxenkören träffas och övar på måndagskvällar.

Sjung i vår kör

Vuxenkören träffas och övar på måndagskvällar.

Vi vill erbjuda brudpar en vigsel i det lilla formatet. Vigseln sker utomhus utan pampig kyrkorgel eller kyrkgång att gå nerför. Men trots det blir det högtidligt och heligt.

Vigsel

Klicka för att ladda ner filen som är i PDF-format för läsning!

Kyrkoherde Björns Veckobrev

Klicka för att ladda ner filen som är i PDF-format för läsning!

Hoppas på det bästa, men förbereda sig för det värsta.

Krisrutiner för Svenska kyrkan i Grekland

Hoppas på det bästa, men förbereda sig för det värsta.

Svenska kyrkan i utlandet, tidigare ofta kallad SKUT,  har församlingar i drygt 40 städer runt om i världen. Vi finns till för dig när du är turist, student, au-pair eller bor utomlands kortare eller längre tid. Välkommen till utlandskyrkan!

Svenska kyrkan i utlandet

Svenska kyrkan i utlandet, tidigare ofta kallad SKUT, har församlingar i drygt 40 städer runt om i världen. Vi finns till för dig när du är turist, student, au-pair eller bor utomlands kortare eller längre tid. Välkommen till utlandskyrkan!

"Ah, den här texten. Den här texten, vänner. Berättelsen om den lame mannen som av sina vänner sänks ner genom ett hål i taket för att få komma till Jesus, den är kyrka för mig, och jag ska förklara hur jag menar". Läs Maria Bergius Tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Aktuellt från Svenska kyrkan i Grekland

Kontakt med kyrkan

Svenska kyrkan i Grekland