Vigselkalender

Nu har vi lagt in tiderna för 2022!

Kalendern visar lediga och bokade vigseldatum och klockslag för Kreta och Rhodos. I Aten kan man bli vigd året runt, närhelst kyrkoherden finns på plats. Kyrkoherden har dock små möjligheter att resa till andra öar eller orter för att viga, p.g.a. tidsbrist. Kontakta kyrkoherden för att veta mer om dagar och tider.

Under augusti månad finns inga vigseltider på Kreta eller Rhodos.

Kyrkoherden gör regelbundna resor till Kreta och Rhodos under året. Under sommaren finns det möjlighet att vigas enligt tiderna i vår kalender. Hitta en ledig tid som passar er och fyll i vårt vigselformulär för att boka.

När det gäller vigslar i Aten är det lämpligt att först kontakta kyrkoherde Björn Kling via mail (bjorn.kling@svenskakyrkan.se) för att komma överens om dag och tid. Det är möjligt att vigas året runt i Aten, men förstås endast då kyrkoherden finns där.

Kyrkoherden har små möjligheter att resa till andra orter eller öar för att viga, det finns helt enkelt liten tid till det det. Men om det är möjligt, är det förenat med en högre kostnad och med att brudparet själva ordnar med tillstånd för att få viga på platsen.

Använd gärna sökfunktionen (ikonen: Förstoringsglas) och listfunktionen, (ikonen: 4 vågrätta punkt-streck) för att slippa bläddra igenom månaderna.

Vill ni se tiderna för 2022, så var god och bläddra till maj 2022 då vigselsäsongen börjar för Kreta och Rhodos! Några tider för Kos är ännu inte inlagda i kalendern.

Exempel och tips på sökningar i Vigselkalendern

1. Kalender funktionerna Lista, Veckovy, Månadsvy och Sökning hittar du till höger om texten
    "Vigsel kalender för Grekland" ovanför kalendern.
  2. Vill se när är första lediga vigseldatum i Chania, skriv sökordet "Chania ledigt".
  3. Vill du lista alla lediga vigseldata i Rethymnon tryck på listfunktionen och sedan sökfunktionen och skriv sökordet "Rethymnon ledigt".
  4. Vill se alla bokade tider för Chania, välj list-ikonen och sedan sök på "Chania bokad".