Gudstjänster och mässor

Vi firar gudstjänst och mässor regelbundet på söndagar i Aten. På Kreta och Rhodos firas de då kyrkoherden gör sina resor dit.

På söndagar och kyrkliga helgdagar firas gudstjänst eller mässa i Aten. Gudstjänsterna firas i församlingshemmet och mässorna i St Paul's anglican church.

På Kreta och Rhodos firas gudstjänster och mässor då kyrkoherden gör sina resor dit, se församlingens kalender för närmare information.

Vi håller också en andakt eller en Taizégudstjänst/andakt på onsdagskvällarna i församlingshemmet i Aten.

Vi firar också gudstjänster via Zoom, en videolänk på Internet. I samband med pandemin var det särskilt viktigt att kunna träffas på det sättet. Även efter utegångsförbudet har vi fortsatt att träffas via Zoom. Var och en är då i sitt eget hem och firar en enkel gudstjänst som kyrkoherden har distribuerat genom veckobrevet och denna hemsida, se vidare under rubriken Gudstjänst i hemmet.