Gudstjänster och mässor

Vi firar gudstjänst och mässor regelbundet på söndagar i Aten. På Kreta och Rhodos firas de då kyrkoherden gör sina resor dit.

På söndagar och kyrkliga helgdagar firas gudstjänst eller mässa i Aten. Gudstjänsterna firas i församlingshemmet och mässorna i St Paul's anglican church.

På Kreta och Rhodos firas gudstjänster och mässor då kyrkoherden gör sina resor dit, se församlingens kalender för närmare information.

Vi håller också en andakt eller en Taizégudstjänst/andakt på onsdagskvällarna i församlingshemmet i Aten.

Vi firar också gudstjänster via Zoom, en videolänk på Internet. Pandemin har gjort det särskilt viktigt att kunna träffas på det sättet. Även när restriktionerna lättas kommer vi att fortsätta att erbjuda Gudstjänst hemifrån via zoom. Var och en är då i sitt eget hem och firar en enkel gudstjänst som kyrkoherden har distribuerat genom veckobrevet och denna hemsida, se vidare under rubriken Gudstjänst i hemmet.