Svenska kyrkan Mallorca

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Mallorca

- Välkommen, Bienvenidos, Benvinguts

Gudstjänsterna på söndagarna flyttas!

KYRKAN - STÄNGD / Gudstjänsterna firas i Prästgården

På grund av en större vattenläcka i garaget ovanför kyrkan, så har vi drabbats av översvämning i våra lokaler. Så för närvarande är kyrkan stängd tills vidare information delges här på hemsidan! Gudstjänsterna på söndagarna flyttas!

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare.  Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!

Vill ni gifta er på Mallorca?

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare. Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!