Svenska kyrkan Mallorca

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Mallorca

- Välkommen, Bienvenidos, Benvinguts

Varmt Välkomna!

Kyrkans lokaler- åter öppen för Vigslar, Dop och Gudstjänster

På grund av en större vattenläcka i garaget ovanför kyrkan i slutet av juli, så reparerar vi nu våra lokaler. Gudstjänst firas i Kyrkans lokaler på söndagar 18:00. Vi hoppas på att kunna starta höstens verksamheter som planerat den 6 september. Men mer information kommer att delges här på hemsidan! Varmt Välkomna!

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare.  Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!

Vill ni gifta er på Mallorca?

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare. Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!