Svenska kyrkan Mallorca

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Mallorca

Vi möts Tisdagar 15-18 torsdagar 14-18 Söndagar 16-19 med Mässa 18. Välkommen, Bienvenidos, Benvinguts.

Välkomna!

Terminsstarter våren 2018

Välkomna!

Öppettider Tisdag 15-18 Torsdag 14 -18 och söndag 16 -19 med Mässa 18. Varmt välkommen!

Kalender

Stora jullotteriet - Sorteo de Navidad

Dragningslista - Lista de Premios. (klicka här)

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare.  Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!

Vill ni gifta er på Mallorca?

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare. Varje år vigs omkring 200 par, välkomna ni också att boka vigsel!

I caféet hittar du självfallet svenska bakverk såsom kanelbulle, småkakor, mjuka kakor eller något annat gott för dagen.

Kyrkans Café

Varmt välkommen att vara med i gemenskapen.

Varmt välkommen att vara med i gemenskapen.

Det finns en dag för alla yngre i Kyrkan på Mallorca

Barn & Ungdom