Other languages with Google Translate

Gubbröra

Gubbröra, en chans för män att samlas, äta gott och tala om viktigt och oviktigt. Kl. 13 några onsdagar per termin.

Till Gubbröran välkomnar vi alla våra manliga medlemmar och deras vänner. På menyn står självfallet Gubbröra, men det är bara förrätten. Fler goda rätter förbereds av John i köket.

Gubbröran är ett socialt sammanhang. Här delas erfarenheter, kontakter knyts och gemensamma aktiviteter föds fram. Det är bra att ta med sångrösten då en och annan visa sjungs.

Kostnad och anmälan
Kostnad: 20€ för medlemmar (25€ för icke medlemmar)

Du anmäler dig antingen genom att maila till mallorca@svenskakyrkan.seeller skriva upp dig i pärmen i kyrkan senast fredag veckan innan aktuell gubbröra.

Våren 2019 är det Gubbröra onsdagarna 6 februari, 6 mars, 3 april och 8 maj. Alltid kl. 13.

Välkommen!