Foto: Ida Carlsson

Vigsel, välsignelse eller löftesförnyelse

Att gifta sig på Mallorca är ett minne för livet. Ett litet bröllop, eller ett stort spelar ingen roll. Välkommen med din bokning.

Vigsel

Många par vill gifta sig på Mallorca, denna vackra Medelhavsö. Det är fullt möjligt om man är svensk medborgare.

Välsignelse över äktenskap

För er som ingått äktenskap borgerligt eller i en annan kyrka, finns möjlighet till förbön och välsignelse.

Löftesförnyelse

Förnyelse av vigsellöften

Ett sätt att åter få bekräfta sin kärlek till varandra.

Marinan utanför Kyrkan

Vigselplatser Mallorca

När man vill gifta sig i Svenska kyrkan Mallorca rekommenderar vi naturligtvis vårt fina kyrkorum, men vi åker gärna till en vigselpats ni har hittat på egen hand.

Brudbuketter

På Mallorca kan du få hjälp att beställa bukett.

Musik till vigsel

Till en vigsel hör ofta musik i olika former.

Vigselprep

Förberedelser

När ni vill planera er vigsel, löftesförnyelse eller välsignelse, så finns det kanske saker ni vill ha hjälp med. Kyrkan kan hjälpa er med blommor etc. På denna sida kan ni även hitta företag som gärna hjälper till.