Foto: Jenny Kopp från Pixabay

Välsignelse över äktenskap

För er som ingått äktenskap borgerligt eller i en annan kyrka, finns möjlighet till förbön och välsignelse.

Om ni redan har vigts borgerligt eller i en annan kyrka, kan ni få en kyrklig välsignelse hos Svenska kyrkan Mallorca. Detta är exempelvis ett alternativ om ni inte båda är svenska medborgare.

Ordningen är mycket lik en vigselgudstjänst, men har till skillnad från en vigsel inget juridiskt moment. Det handlar om att be Gud välsigna ert äktenskap och finnas med i både glädje och sorg.

Kostnaden är samma som för vigsel.

Boka tid för välsignelse här

Avgift för vigsel, löftesförnyelse och välsignelse över äktenskap

I eller vid Svenska kyrkan i Palma är avgiften för en vigsel, löftesförnyelse eller välsignelse 550€ under 2022. Kommer att höjas till 600€ från och med 1 januari 2023.

Någon annanstans på Mallorca är kostnaden 600€ under 2022. Kommer att höjas från 1 januari 2023 till 650€.

På Menorca, Ibiza eller på spanska fastlandet är avgiften för en vigsel, löftesförnyelse eller välsignelse 900€ plus resekostnader t/r för präst och assistent. Vi har örabatt 75% när vi reser.

Detaljerade instruktioner och villkor för betalningen skickas vid bokningen.