Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan San Francisco

Svenska kyrkan i San Francisco håller till i Norska Sjömanskyrkans lokaler, med ett fantastiskt läge mellan Fisherman’s Wharf och Lombard Street. Kom gärna in och hälsa på och titta runt på vår hemsida för mer information.

Nästa gudstjänst i Los Altos är lördagen den 19:e oktober. Zaida Singers kommer att sjunga. Varmt välkommen på svensk gudstjänst kl 15.00 med efterföljande kyrkkaffe.

Gudstjänst i Los Altos

Den andra söndagen i varje månad firar vi svensk gudstjänst i San Francisco på 2454 Hyde Street. Välkommen söndag 10 november kl 11.00 på svensk mässa i Allhelgonatid.

Högmässa i San Francisco

Välkommen till en kväll med mat, prat och skandinavisk gemenskap en onsdag varje månad under höst och vårtermin. Nästa träff  är onsdagen den 6:e november kl 19.00.

Student/au-pairträffar

Välkommen till en kväll med mat, prat och skandinavisk gemenskap en onsdag varje månad under höst och vårtermin. Nästa träff är onsdagen den 6:e november kl 19.00.

Varannan fredag träffas vi med barn och deras föräldrar i Norska sjömanskyrkan. Alla barn är välkomna, vi ses kl. 10.30. OBS ingen barngrupp 27:e september!

Barngrupp

Varmt välkommen till en fundraiser med musik lördagen den 9:e november kl 16-18.30 i San Francisco

Fundraiser för Svenska kyrkan San Francisco 9 november

Vi behöver inte prestera något eller vara på något speciellt sätt för att ta emot dopet. Dopet är en gåva. I dopgudstjänsten, liksom i alla gudstjänster, sägs Guds välsignelse.

Dop

Svenska kyrkan erbjuder möjlighet till vigsel på svenska här i Kalifornien. Möjligheten till vigsel gäller både brudpar från Sverige och amerikanska par med anknytning till Sverige.

Vigsel/Bröllop

Din närvaro och ditt medlemskap bidrar till verksamheten och gemenskapen i Svenska kyrkan San Francisco. Tack för ditt stöd!

Medlemskap

Diakoni är Svenska kyrkans sociala arbete. Församlingens präst  finns till hands om du till exempel behöver tala med någon eller vill få hembesök.

Diakoni/samtal & stöd

Diakoni är Svenska kyrkans sociala arbete. Församlingens präst finns till hands om du till exempel behöver tala med någon eller vill få hembesök.

Med hjälp av din donation kan vi bedriva kyrkans verksamhet och bygga vidare på församlingen. Varmt tack för ditt stöd!

Skänk en gåva

Några gånger per år brukar präst från Kalifornien åka upp till Seattle för att fira svensk gudstjänst. Nästa gudstjänst är 2 november kl 16.00.

Svenska kyrkan i Seattle