Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan San Francisco

Svenska kyrkan i San Francisco håller till i Norska Sjömanskyrkans lokaler, med ett fantastiskt läge mellan Fisherman’s Wharf och Lombard Street. Kom gärna in och hälsa på och titta runt på vår hemsida för mer information.

Den andra söndagen i varje månad firar vi svensk gudstjänst i San Francisco på 2454 Hyde Street. Välkommen söndag 9:e februari kl 11.00 på svensk mässa.

Högmässa i San Francisco

Varannan fredag träffas vi med barn och deras föräldrar i Norska sjömanskyrkan. Alla barn är välkomna, vi ses kl. 10.30. Nästa träff är fredagen den 31:a januari.

Barngrupp

Din närvaro och ditt medlemskap bidrar till verksamheten och gemenskapen i Svenska kyrkan San Francisco. Tack för ditt stöd!

Medlemskap

Välkommen till en kväll med mat, prat och skandinavisk gemenskap en onsdag varje månad under höst och vårtermin. Nästa träff blir onsdagen den 5:e februari kl 19.00.

Student/au-pairträffar

Vi behöver inte prestera något eller vara på något speciellt sätt för att ta emot dopet. Dopet är en gåva. I dopgudstjänsten, liksom i alla gudstjänster, sägs Guds välsignelse.

Dop

Svenska kyrkan erbjuder möjlighet till vigsel på svenska här i Kalifornien. Möjligheten till vigsel gäller både brudpar från Sverige och amerikanska par med anknytning till Sverige.

Vigsel/Bröllop

Vi firar gudstjänst i Los Altos den tredje lördagen i månanden. Nästa gudstjänst i Los Altos är lördagen den 21:a mars (tyvärr har vi ingen gudstjänst i Los Altos i februari). Varmt välkommen på svensk gudstjänst kl 15.00 med efterföljande kyrkkaffe.

Gudstjänst i Los Altos

Med hjälp av din donation kan vi bedriva kyrkans verksamhet och bygga vidare på församlingen. Varmt tack för ditt stöd!

Skänk en gåva