Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan San Francisco Besöks- och postadress: 2454 Hyde Street, CA94109 San Francisco Telefon: +1(415)6328504 E-post till Svenska kyrkan San Francisco

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan San Francisco

Svenska kyrkan i San Francisco håller till i Norska Sjömanskyrkans lokaler, med ett fantastiskt läge mellan Fisherman’s Wharf och Lombard Street. Kom gärna in och hälsa på och titta runt på vår hemsida för mer information.

Den andra söndagen i varje månad firar vi svensk gudstjänst i San Francisco på 2454 Hyde Street. Välkommen söndag 11 november kl 11.00. Innan denna gudstjänst kommer det hållas en "Interfaith memorial" för att uppmärksamma att det är 100 års sedan 1:a världskriget tog slut. Denna kommer börja kl 9.30 i Norska sjömanskyrkan.

Gudstjänst San Francisco

Välkommen till gudstjänst i Los Altos lördagen den 17 november. Gudstjänsten börjar kl. 15.00. Efteråt serveras kyrkkaffe.

Högmässa i Los Altos

Svenska kyrkan San Francisco är beroende av pengar som vi samlar in lokalt för att kunna bedriva vår verksamhet. Ett sätt vi gör detta på är vårt årliga jullotteri. Köp lotter, stöd kyrkan och få chansen att vinna fina priser.

Jullotteri

Fortare än man tror står julen för dörren och vad passar väl bättre då än att värma sig med lite varm glögg från Sjöblom glögg.

Köp glögg med rabatterat pris

Varje fredag träffas vi med barn och deras föräldrar i Norska sjömanskyrkan. Alla barn är välkomna, vi ses kl. 10.30.

Barngrupp

Svenska kyrkan säljer kanel- och kardemummabullar, lotter till vårt jullotteri samt informerar om vår verksamhet på Norska sjömanskyrkans julbasar den 16-17 november. Vi ses där!

Julbasar på Norska sjömanskyrkan

Din insats behövs i kyrkan och du kan bidra på många sätt.

Volontäruppdrag i Svenska kyrkan San Francisco

Din insats behövs i kyrkan och du kan bidra på många sätt.

Svenska kyrkan erbjuder möjlighet till vigsel på svenska här i Kalifornien. Möjligheten till vigsel gäller både brudpar från Sverige och amerikanska par med anknytning till Sverige.

Vigsel/Bröllop