Barngrupp fredag 17:e sep kl 10.30

I höst vill vi börja med barnsång i kyrkan igen. Vi brukar samlas i kyrkan för sångstund med och för barnen, en kortare bön, och sedan fika och gemenskap. Alla vuxna och äldre barn måste bära munskydd. Vi ber er anmäla om ni vill komma senast dagen innan så vi kan planera.

Välkommen till Barngrupp i Norska sjömanskyrkan i San Francisco!

Vi börjar med sångstund i kyrkan där vi sjunger med och för barnen. Det blir gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musik. Vi tänder sedan ljus tillsammans.

Därefter går vi upp i caféet för fika, gemenskap och fri lek .

Anmäl gärna till kristin.hamren@svenskakyrkan.se om du vill komma senast dagen innan. Då barn inte kan vaccineras måste alla bära munskydd och vi försöker hålla avstånd. Om någon är sjuk eller någon i hushållet är sjuk ber vi er stanna hemma.

För mer information och frågor, kontakta kyrkan på e-post sanfrancisco@svenskakyrkan.se, eller ring Kristin tel (925) 357-7145.

Välkomna med era barn!