Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Vecka 29-30 (18/7-2/8) är kyrkan stängd

Nu tar vi och kyrkan semester under 2 veckor för vila och återhämtning och för att ladda inför vår härliga höst som är på väg.

Cafeterian kommer att ha öppet på onsdagar under augusti månad 10.30-14.00 och på söndagar är det gudstjänst klockan 11.00 här i Fuengirola.
Vi akuta ärenden går det naturligtvis att få tag i vår präst Mikael på telefonnummer +34 675 945 929.

Glöm inte att andakterna som spelades in här visas på Svt 2 klockan 10.05 med början söndagen den 31 juli, de visas 5 söndagar i rad. Så här presenterar SVT andakten som sänds nu på söndag.

Dagens sommarandakt kommer från Svenska kyrkan på Spaniens solkust, Costa del Sol. Temat för dagen är sol, vind och vatten och över detta talar distriktspräst Mikael Jönsson. Från kyrkans innergård i Fuengirola blir det sång av kyrkokören i Marbella och barnkören från svenska skolan i Marbella och solosånger av Monica Silverstrand och Thure Lundberg.

Gudstjänster och öppettider under sommaren

Levnadsintyg

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Bröllop, dop, konfirmation och begravning

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Barn och ungdomar

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Stort TACK till er alla.

Inspelningarna är över och efter en händelserik helg har vi nu fått ihop material till 5 sommarandakter som kommer börja visas den 31 Juli och forsätter sedan ytterligare 4 söndagar framåt.
Utan er som publik och sångare hade det inte gått att genomföra.
Tack till körer, solister, predikanter, textläsare och de personer som gjort en livsberättelse. Vi är så glada att ni alla ställt upp och hoppas att vi ser er alla i kyrkan snart igen.
Kram från oss alla i personalen.

Aktuellt från Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Semesterstängt vecka 29-30 (18/7-2/8)

Cafeterian öppnar onsdagen den 3 augusti och har öppet onsdagar 10.30-14.00 under augusti månad. From 6 september öppnar vi tisdagar till fredagar som vanligt.
Varmt välkomna