Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Barngruppen, Benjamingruppen, startar tisdag 30 augusti kl.15.30. Välkommen!

Cafeterian har under vecka 35 öppet på onsdag, torsdag och fredag kl. 10.30-14.00 och på söndag är det gudstjänst klockan 11.00 här i Fuengirola.
Vid akuta ärenden kontaktar du kyrkans präst Mikael Jönsson på telefonnummer +34 675 945 929.

Sommarandakter från Costa del Sol.
Under sommaren har vi kunnat njuta av fina Sommarandakter från Svenska kyrkan på Costa del Sol. Dessa kan du fortfarande se genom att klicka in på svtplay.se/gudstjänst. Välkommen att ta del av Din kyrka även om du inte befinner dig på kusten.

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Bröllop, dop, konfirmation och begravning

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Levnadsintyg

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Barn och ungdomar

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Stort TACK till er alla.

Här nedan kan du ta del av ett trevligt bildspel över de dagar då svt-inspelningarna av sommarandakter gjordes.
Utan er som publik och sångare hade det inte gått att genomföra.
Tack till körer, solister, predikanter, textläsare och de personer som gjort en livsberättelse. Vi är så glada att ni alla ställt upp och hoppas att vi ser er alla i kyrkan snart igen.
Kram från oss alla i personalen.

Aktuellt från Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Cafeterian har öppet onsdagar 10.30-14.00 under augusti månad. From 6 september öppnar vi tisdagar till fredagar som vanligt.

Varmt välkomna