Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Varmt välkommen till gudstjänst i tredje advent.

I Fuengirola startar vi kl.11.00. Mikael predikar, Sofia Hvid Hansen sjunger och Lena är musiker.

Tillsamman skapar vi en fin stund och delar gemenskap som fortsätter i ett gott kyrkfika. Väl mött!

För akuta ärenden kontakta kyrkoherde Mikael Jönsson
tel.+34 675 945 929

Välkommen att njuta av Svenska skolans underbara luciatåg. Cafeterian öppnar kl.17.00 och Lucia skrider in kl.18.00.

Luciafirande 14/12 kl.18.00