Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Cafeterian har öppet tisdag, onsdag, torsdag och fredag kl.10.30-14.00

Gudstjänst i Fuengirola 24/2 kl.11.00
Välkommen till en härlig gudstjänst. Mikael predikar, Kristin och Lena sjunger. Temat för dagen är: Det levande ordet.

Gudstjänst i Marbella 24/2 kl.14.00
Nu är det dags för säsongens andra gudstjänst i Marbella. Vi ses på Restaurant El Gamonal. Adress: Avenida Lorenzo Morito Romero S/N, San Pedro de Alcantara, 29670 Marbella

Vid akuta ärenden kontakta kyrkoherde Mikael Jönsson +34 675 88 514

Musikalkväll i kyrkan
22/2 kl.18.00,
musiken startar kl.19.00

Välkommen till en härlig kväll med sångfåglarna Stella och Diana Pilqvist. De både tjejerna har trots sin unga ålder många framträdande bakom sig och går mot strålande karriärer inom musikens värld. Du kan ofta se dem i framträdande roller på Salon Varietes theatre i Fuengirola.

Det är gratis inträde men önskar du tapastallrik med dryck á 8 € förbeställer du senast den 19/2.

Varmt välkommen till en fantastisk kväll!