Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Vi jobbar för fullt med att få vår nya hemsida i ordning och vi ber om ursäkt om det under tiden känns rörigt på sidan. Har du synpunkter, tips och idéer så är du mer än välkommen att maila oss dessa. Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Kyrkans Café
Tisdagar, torsdagar och fredagar är cafeterian öppen 10.30 - 14.00 och på onsdag har vi kvällsöppet 17.00 - 20.00, vi serverar kanelbullar, våfflor, nybryggt kaffe och lite annat smått o gott.

Välkommen

Stort TACK till er alla.

Inspelningarna är över och efter en händelserik helg har vi nu fått ihop material till 5 sommarandakter som kommer börja visas den 31 Juli och forsätter sedan ytterligare 4 söndagar framåt.
Utan er som publik och även idag sångare hade det inte gått att genomföra.
Tack till körer, solister, predikanter, textläsare och de personer som gjort en livsberättelse. Vi är så glada att ni alla ställt upp och hoppas att vi ser er alla i kyrkan snart igen.
Lite bilder kommer längre fram

fuengirola

Kram från oss alla i personalen.

Kören kommer även att medverka vid söndagens gudstjänst.

Trivselkväll med Hemsjökören

Torsdagen den 5 maj är det dags att njuta av den stora kören ifrån Hemsjö. De bjuder på ett blandat program i musikalisk glädje. Vi startar kl.19.00 och Cafeterian serverar dryck med tilltugg. Kören kommer även att medverka vid söndagens gudstjänst.

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Bröllop, dop, konfirmation och begravning

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan. Klicka in ovan och se vilken aktivitet som kan passar just dig.

Barn och ungdomar

Aktuellt från Svenska kyrkan på Costa Del Sol