Kontakt

Svenska kyrkan på Costa Del Sol Besöks- och postadress: Clemente Diaz 4, Portal E 102, Edf. Tres Coronas, Avda Alc, ES-29640 Fuengirola Telefon: +34(952)465887 E-post till Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Gudstjänst 9 september kl.11.00

Välkommen till gudstjänst i Din kyrka på Solkusten. Mikael predikar, vi får körbesök från Sveriges västkust och Lena är musiker. Välkommen till en fin gemenskap.

Kyrkans cafeteria är under sommaren öppen tisdagar och torsdagar kl.10.30-14.00. Från och med 13/8 är kyrkan helt stängt t om 4/9.

Vid akuta ärenden kontakta Kyrkoherde Mikael Jönsson +34 675 945 929