Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Vi jobbar för fullt med att få vår nya hemsida i ordning och vi ber om ursäkt om det under tiden känns rörigt på sidan. Har du synpunkter, tips och idéer så är du mer än välkommen att maila oss dessa. Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Kvällsöppet på kyrkan

På onsdagar har vi öppet på kvällen. Mellan 17.00 - 20.00 kan du komma hit och ta dig en fika, läsa tidningen, umgås eller använda vårt wi-fi.
Varmt välkomna

Sista tonårshänget och gymnasiehänget

Kom du med och umgås med oss på kyrkan. Tonårshänget är för dig som går i 7:an till 9:an. Bakning, pyssel, fika, snacka och mer om ni vill. Nu på torsdag 16.00 -18.00
Gymansiehänget är för dig som går på gymnasiet och nu på fredag är det avslutning med grillning och annat roligt. Nu på fredag 19.30 tänds grillen

Varmt välkomna önskar Lydia och Ida

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Bröllop, dop, konfirmation och begravning

Vi finns till hands i vilket av livets stadier ni än befinner er.

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Barn och ungdomar

Barn och ungdomar är ALLTID välkomna till kyrkan.

Aktuellt från Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Stort TACK till er alla.

Inspelningarna är över och efter en händelserik helg har vi nu fått ihop material till 5 sommarandakter som kommer börja visas den 31 Juli och forsätter sedan ytterligare 4 söndagar framåt.
Utan er som publik och sångare hade det inte gått att genomföra.
Tack till körer, solister, predikanter, textläsare och de personer som gjort en livsberättelse. Vi är så glada att ni alla ställt upp och hoppas att vi ser er alla i kyrkan snart igen.
Lite bilder kommer längre fram

fuengirola Bild: Carin Simon

Kram från oss alla i personalen.

Caféets öppettider i maj

Tisdag     10.30 - 14.00