Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Välkommen till Svenska Kyrkan på solkusten. Vår huvudbyggnad ligger i Fuengirola men sträcker sin omsorg längst hela den vackra kuststräckan från Almuñecar i öst till Cadiz i väst.

Kyrkan är öppen tis-fredag kl.10.30 - 14.00

Gudstjänst 25 juni kl.11.00
Välkommen till en fin gudstjänst i tema: Skapelsen. Kajsa predikar och vi sjunger härliga  sånger tillsammans. Kyrkfikat blir trevligt, sällskapet alltid spännande och dagen får en god start! Väl mött kl.11.00 i Fuengirola.

Varmt välkomna!

Vid akuta ärenden kontaktar du vikarierande Kyrkoherde Kajsa Cederwall Westerman på telefonnummer +34 680 527 604.

Sommarandakter från Costa del Sol.
Under sommaren har vi kunnat njuta av fina Sommarandakter från Svenska kyrkan på Costa del Sol. Dessa kan du fortfarande se genom att klicka in på svtplay.se/gudstjänst. Välkommen att ta del av Din kyrka även om du inte befinner dig på kusten.

Onsdagen den 27 september 14.30

Bokklubb

Onsdagen den 27 september 14.30

Här ser du vad som händer i Din kyrka nu under våren