Konfirmation 2019/2020

Både ungdomar och vuxna kan konfirmeras. Välkommen med dina frågor!

KONFIRMATION UNDER TONÅRSTIDEN

Konfirmationstiden består av träffar under höst och vår i Fuengirola samt två lägerhelger. Under tidigare år har vi åkt till Mallorca och Berlin.

Konfirmanderna tar med sig sina frågor, och vi kollar vad kyrkans tro och tradition har att ge.

När du anmäler dig uppger du namn, adress, personnummer, NIE-nummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och eventuellt specialkost och allergier.

Kontakta konfirmationspräst Joakim Johansson för mer information, telefon +34643384823 eller via e-post fuengirola@svenskakyrkan.se

ATT KONFIRMERA SIG SOM VUXEN

Det finns möjlighet att konfirmera sig som vuxen. Då utformar vi det på ett sätt som passar dig. Hör av dig till Joakim Johansson, se ovan.

Varmt välkommen!

Bild: Maria Starborg