Svenska kyrkan i Norge Besöksadress: Hammersborg torg 8 B, NO-0179 Oslo Telefon: +47(23)353250 E-post till Svenska kyrkan i Norge Webbplats

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Norge är en plats där du alltid är välkommen. Som bofast eller tillfällig besökare i Norge hittar du ditt andra hem här. Hit kan du komma och fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika eller delta i några av alla aktiviteterna som erbjuds.

Just nu pågår en kampanj där Svenska kyrkan i Norge tar kontakt med sina medlemmar för att informera om deras medlemskap. För mer information kan ni ringa +47 21055712
Läs mer om medlemskapet här.

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Svenska kyrkan i Norges kontor ligger på Hammersborg torg 8 B i Oslo.
Från och med 23 juni till och med 30 augusti är det sommartid i kyrkan.
Expeditionen är öppen måndagar och tisdagar kl. 10.00-12.00
och kan nås på tel. +47 23 35 32 50 eller mail.

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Oslo och Margaretakyrkan - svenskarnas egen kyrka.

Oslo

Välkommen till Svenska kyrkan i Stavanger. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Stavanger

Välkommen till Svenska kyrkan i Bergen. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Bergen

Välkommen till Svenska kyrkan i Trondheim. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Trondheim

Svenska kyrkan i Norge är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar. Här kan du hitta något för alla åldrar. Allt från babycafé, sång och musik, träffar för unga och vuxna.

Mötesplatser för svenskar

På den här sidan hittar du information om hur Svenska kyrkan i Norge väljer att uppmärksamma  reformationsåret.

Reformationsåret 2017

På den här sidan hittar du information om hur Svenska kyrkan i Norge väljer att uppmärksamma reformationsåret.

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Till kyrkan kan du komma och prata om precis vad som helst, antingen genom enskilda samtal eller på olika mötesplatser eller i samband med gudstjänster.

Någon att prata med

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg.
Svenska kyrkan är här för dig – i alla skeden av livet.

Livets skeden/Kyrkliga handlingar

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Svenska kyrkan är här för dig – i alla skeden av livet.