Svenska kyrkan i Norge Besöksadress: Hammersborg torg 8 B, NO-0179 Oslo Telefon: +47(23)353250 E-post till Svenska kyrkan i Norge

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Norge är en plats där du alltid är välkommen. Som bofast eller tillfällig besökare i Norge hittar du ditt andra hem här. Hit kan du komma och fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika eller delta i några av alla aktiviteterna som erbjuds.

Expeditionen är öppen helgfria vardagar mellan kl. 09.00-12.00
och kan nås på tel. +47 23 35 32 50 eller mail.​
Svenska kyrkan i Norges kontor ligger på Hammersborg torg 8 B i Oslo.
Om det är något akut kan du ringa på tel:  46 94 48 42

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost? Fyll i din information här.

Vill du stödja församlingen? Läs mer om medlemskap här och stödmedlemskap här

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Oslo och Margaretakyrkan - svenskarnas egen kyrka.

Oslo

Välkommen till Svenska kyrkan i Stavanger. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Stavanger

Välkommen till Svenska kyrkan i Bergen. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Bergen

Välkommen till Svenska kyrkan i Trondheim. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna.

Trondheim