', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'GTM-MGTB4GW'); ga('send', 'pageview', '/norge/545826'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/norge/545826');

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Norge är en plats där du alltid är välkommen. Som bofast eller tillfällig besökare i Norge hittar du ditt andra hem här. Hit kan du komma och fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika eller delta i några av alla aktiviteterna som erbjuds.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer. Från och med 17 maj är kyrkan öppen för gudstjänstfirande, upp till 50 personer.

Församlingens präster och diakoner är tillgängliga för alla sorters samtal. Detta är en tid som väcker mycket oro och frågor och kyrkan vill fortsätta vara tillgänglig för att möta människor i olika former av utsatthet. Kyrkans präster och diakoner erbjuds samtal via telefon, SKYPE eller liknande men även enskilda samtal i kyrkan. Kyrkan uppmanar alla att resa säkert och inte utsätta sig och andra för smittospridningsrisk.

Expeditionen kommer hållas stängd men du är välkommen att ringa mån-fre mellan kl. 09.00-12.00. Tel: 23 35 32 50

Kontakta oss gärna via mail eller i brådskande fall på jour tel. 46944842.

Önskar du samtala med präst eller diakon

Karin, präst. Tel: 45 39 62 51
Kristina, diakon. tel:  45 91 53 23
Per Anders, präst. tel: 97 03 14 92

Adress: Hammersborg torg 8 B, 0179 Oslo.

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK?
 Fyll i din information här.