Svenska kyrkan i Norge Besöksadress: Hammersborg torg 8 B, NO-0179 Oslo Telefon: +47(23)353250 E-post till Svenska kyrkan i Norge Webbplats

Välkommen hem! Svenska kyrkan i Norge är en plats där du alltid är välkommen. Som bofast eller tillfällig besökare i Norge hittar du ditt andra hem här. Hit kan du komma och fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika eller delta i några av alla aktiviteterna som erbjuds.

Svenska Margaretakyrkan inbjuder till kyrkostämma
söndag 26 mars. Efter högmässan ca kl. 12.45

Kyrkostämma

Svenska Margaretakyrkan inbjuder till kyrkostämma söndag 26 mars. Efter högmässan ca kl. 12.45

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Oslo och Margaretakyrkan - svenskarnas egen kyrka.

Oslo

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Stavanger.

Stavanger

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Stavanger.

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Bergen.

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Bergen.

Här kan du läsa mer om  Svenska kyrkan i Trondheim.

Trondheim

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Trondheim.

Här kan du hitta något för alla åldrar. Allt från babycafé, sång och musik, träffar för unga och äldre.

Mötesplatser för svenskar

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan i Norge? Din insats behövs i församlingen och det är värdefullt att känna sig behövd. Här finns en uppgift för dig.

Frivillighet

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Till kyrkan kan du komma och prata om precis vad som helst, antingen genom enskilda samtal eller på olika mötesplatser eller i samband med gudstjänster.

Någon att prata med

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg.
Vi finns här för dig – i alla skeden av livet.

Livets skeden

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Vi finns här för dig – i alla skeden av livet.

En ko ger mjölk, det leder till inkomster, bättre självkänsla och nya investeringar. Och det är bara en del av ko-effekten. Förändringen börjar med en mätt mage. Var med och rädda liv du också!

En ko kan rädda liv- Fastekampanjen 2017