Välkommen hem! Svenska kyrkan i Norge är en plats där du alltid är välkommen. Som bofast eller tillfällig besökare i Norge hittar du ditt andra hem här. Hit kan du komma och fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika eller delta i några av alla aktiviteterna som erbjuds.

Under hösten kommer Svenska kyrkan i Norge ringa sina medlemmar som ännu inte bekräftat sitt medlemskap.

Expeditionen är öppen Måndag - fredag mellan kl. 09.00-12.00
(helgfria vardagar) tel. +47 23 35 32 50 eller mail.​

Utöver detta är expeditionen stängd  den 28 november och under vecka 52.

Svenska kyrkan i Norges kontor ligger på Hammersborg torg 8 B i Oslo.
Om det är något akut kan du ringa på tel:  46 94 48 42

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost? Fyll i din information här.

Här kan du bekräfta ditt medlemskap.

Vill du stödja församlingen? Läs mer om medlemskap här och stödmedlemskap här