Oslo

I Svenska Margaretakyrkan kan du fira gudstjänst, fika, sjunga, läsa svenska tidningar och böcker, tända ljus och träffa andra svenskar på gudstjänst eller genom andra trevliga mötesplatser. Välkommen hem!

Du kan vara trygg i kyrkan. Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer.

Kyrkan och dess råd och riktlinjer under Covid-19

8 sep är det dags igen men lite annorlunda. Efter några månaders uppehåll med digitalsång och babysång i olika parker är det äntligen dags för Babycafé i kyrkan.

Nu startar Babycafé i kyrkan igen

Helgen den 19-20 september är du varmt välkommen till en gospelhelg i Margaretakyrkan.

Gospelhelg

Alla barn som fyller fyra år (under 2020) inbjuds att ta emot Barnens Bibel den 4 oktober kl 11.00 i Margaretakyrkan.

Välkommen till bibelutdelning!

Från och med 10 augusti arrangeras Sensommarfika varje måndag mellan kl. 13.00-15.00. En mötesplats för dig som saknar kyrkan och vill mötas i ett mindre sammanhang.

Sensommarfika

Konfirmation är för dig som är nyfiken på livet, vill veta mer om kristen tro, om vad tro kan betyda för just dig och träffa nya människor att ha kul med. Ta chansen och bli konfirmand i Svenska kyrkan i Norge.

Konfirmation

Här samlas alla filmer från Svenska kyrkan i Norge.

Reflektioner och gudstjänster- i din skärm.

Här samlas alla filmer från Svenska kyrkan i Norge.

När vi tänder ljus är det mer som sker. Det är hoppet som tänds och en bön för den som har det svårt.

Ljuständning

Kyrkan i hela världen fortsätter att ”be och arbeta” -  på de sätt som är möjliga.

Förbön

Kyrkan i hela världen fortsätter att ”be och arbeta” - på de sätt som är möjliga.

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Du är välkommen att prata om det du själv tycker känns viktigt just nu. Du är välkommen att boka tid för samtal här i kyrkan, via telefon eller ”Walk and talk”. Vid samtal i kyrkan eller under ”Walk and talk”.

Någon att prata med