Foto: Frida Johansson

Oslo

I Svenska Margaretakyrkan kan du fira gudstjänst, fika, sjunga, läsa svenska tidningar och böcker, tända ljus och träffa andra svenskar på gudstjänst eller genom andra trevliga mötesplatser. Välkommen hem!

Årets familjeläger 10-12 juni.

Den 10-12 juni är det äntligen dags för årets Familjeläger. Tillsammans med familjer från hela Norge beger vi oss till Åh Stiftsgård som ligger utanför Ljungskile.

Frivilliga till Jubileumshelgen!

Vill du vara med och engagera dig under jubileumshelgen 27-29 maj?

Jubileum är fest- Jubelfest

Varmt välkommen till jubileumshelgen 27-29 maj.

Vad bidrar kyrkan med i samhället?

Lördag 28 maj kl. 14:00 i Trefaldighetskirken.

Psalmer- inte bara en massa naturromantik

Lördag 28 maj kl. 16.00 i Margaretakyrkan

Jubileumscircus- för liten som stor

Söndag 29 maj kl. 11.00

Maggans digitala bokklubb

Längtar du efter kulturell stimulans? Kom med i Maggans digitala bokklubb

Margaretakyrkan-Svensk närvaro i Oslo

Här kan du läsa mer om Margaretakyrkans jubileumsbok.

Pilgrimsvandring på stadens gator

Det spelar ingen roll var du bor. Nu har du möjlighet att möta staden under en pilgrimsvandring

KYRKA för dig

I kyrkan finns det alltid någon att prata med. Skulle du vilja tända ett ljus eller att någon ber en bön med eller för dig är du välkommen att du tar kontakt.

Konfirmation

Konfirmation är för dig som är nyfiken på livet, vill veta mer om kristen tro, om vad tro kan betyda för just dig och träffa nya människor att ha kul med. Ta chansen och bli konfirmand i Svenska kyrkan i Norge.

Någon att prata med

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Du är välkommen att prata om det du själv tycker känns viktigt just nu. Du är välkommen att boka tid för samtal här i kyrkan, via telefon eller ”Walk and talk”.

Förbön

Kyrkan i hela världen fortsätter att ”be och arbeta” - på de sätt som är möjliga.

Ljuständning

När vi tänder ljus är det mer som sker. Det är hoppet som tänds och en bön för den som har det svårt.

Frivillighet/Volontär

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan i Norge? Din insats behövs i församlingen och det är värdefullt att känna sig behövd. Här finns en uppgift för dig.

INTRYCK

Här kan du läsa församlingsmagasinet INTRYCK.

Margaretakyrkan

Hur hittar jag fram till Svenska Margaretakyrkan?

Poesi , bok

Beslut från kyrkostämma

Här kan läsa beslut från kyrkostämma och andra offentliga dokument.