Oslo

I Svenska Margaretakyrkan kan du fira gudstjänst, fika, sjunga, läsa svenska tidningar och böcker, tända ljus och träffa andra svenskar på gudstjänst eller genom andra trevliga mötesplatser. Välkommen hem!

Du kan vara trygg i kyrkan. Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer. Från och med 17 maj öppnar kyrkan för gudstjänstfirande, upp till 50 personer. Läs mer här.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer. från och med 17 maj är kyrkan öppen för gudstjänstfirande för upp till 50 personer.
Församlingens präster och diakoner är tillgängliga för alla sorters samtal. Detta är en tid som väcker mycket oro och frågor och kyrkan vill fortsätta vara tillgänglig för att möta människor i olika former av utsatthet. Kyrkans präster och diakoner erbjuds samtal via telefon, SKYPE eller liknande men även enskilda samtal i kyrkan. Kyrkan uppmanar alla att resa säkert och inte utsätta sig och andra för smittospridningsrisk

Mellan den 22 juli- 30 aug är expeditionens öppen måndagar och tisdag mellan kl. 10.00-12.00. Tel: 23 35 32 50

Kontakta oss gärna via mail ( läses under expeditonatider) eller i brådskande fall på jour tel. 46944842.

Klicka här för att få nyhetsbrevet och magasin INTRYCK sänt till din mail.

Svenska kyrkan i Oslo söker en organist med både kör- och orgelintresse. Är du initiativrik, energisk, älskar att fira gudstjänst och att kommunicera med musik? Då hoppas vi att du söker tjänsten som organist i Svenska kyrkan i Norge.

Vill du bli Svenska kyrkan i Oslos nya organist ?

Här kan du ta de utav Margaretakyrkans nya tider.

Nya tider under sommaren

Här kan du ta de utav Margaretakyrkans nya tider.

Under sommaren kommer kyrkans Babysång poppa upp i någon av Oslos fina parker.

Pop-up babysång i parken

Under sommaren kommer kyrkans Babysång poppa upp i någon av Oslos fina parker.

Från och med 22 juni arrangeras Sommar på terassen varje måndag mellan kl. 1400-16.00. En mötesplats för dig som saknar kyrkan och vill mötas i ett mindre sammanhang.

Sommar på terassen

Konfirmation är för dig som är nyfiken på livet, vill veta mer om kristen tro, om vad tro kan betyda för just dig och träffa nya människor att ha kul med. Ta chansen och bli konfirmand i Svenska kyrkan i Norge.

Konfirmation

Varmt välkommen till sommarens orgelkonserter i Margaretakyrkan!

Sommarens orgelkonserter

Varmt välkommen till sommarens orgelkonserter i Margaretakyrkan!

Du kan vara trygg i kyrkan. Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer. Från och med söndag 17 maj är kyrkan öppen för gudstjänstfirande, upp till 50 personer.

Välkommen att fira gudstjänst

Här samlas alla filmer från Svenska kyrkan i Norge.

Reflektioner och gudstjänster- i din skärm.

Här samlas alla filmer från Svenska kyrkan i Norge.

När vi tänder ljus är det mer som sker. Det är hoppet som tänds och en bön för den som har det svårt.

Ljuständning

Kyrkan i hela världen fortsätter att ”be och arbeta” -  på de sätt som är möjliga. Trots att den offentliga verksamheten och alla samlingar är inställda finns präster, diakon och andra medarbetare tillhands för den enskilde som önskar  förbön, samtal eller att någon tänder ett ljus för dig i Margaretakyrkan.

Förbön

Kyrkan i hela världen fortsätter att ”be och arbeta” - på de sätt som är möjliga. Trots att den offentliga verksamheten och alla samlingar är inställda finns präster, diakon och andra medarbetare tillhands för den enskilde som önskar förbön, samtal eller att någon tänder ett ljus för dig i Margaretakyrkan.

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Du är välkommen att prata om det du själv tycker känns viktigt just nu. Du är välkommen att boka tid för samtal här i kyrkan, via telefon eller ”Walk and talk”. Vid samtal i kyrkan eller under ”Walk and talk”.

Någon att prata med