Oslo

I Svenska Margaretakyrkan kan du fira gudstjänst, fika, sjunga, läsa svenska tidningar och böcker, tända ljus och träffa andra svenskar på gudstjänst eller genom andra trevliga mötesplatser. Välkommen hem!

Vill du prova något nytt? Vill du jobba med barn och ungdomar? Tycker du om att möta många olika människor både till vardags och festligare tillfällen? Är du Oslos nya församlingspedagog? Ta chansen!

Är du kyrkans nya församlingspedagog?

Vi söker en assisterande husmor/husfar 60% fram till 31 december 2019, med möjlighet till förlängning.

Assisterande husmor/husfar 60%

Här kan du ta de utav Margaretakyrkans nya tider.

Nya tider under sommaren

Här kan du ta de utav Margaretakyrkans nya tider.

Följ med på sommarens utflykter, en gång i juli och en gång i augusti.

Sommarutflykter

Följ med på sommarens utflykter, en gång i juli och en gång i augusti.

Den 17 juli är det dags för sommarens första utflykt. Tillsammans besöker vi Blindsand och Fossekleiva kultursenter.

Blindsand och Fossekleiva kultursenter

Den 7 augusti är det dags för sommarens andra utflykt. Denna gång beger vi oss till Heddal och besöker den berömda Stavkyrkan och bygdetunet.

Besök Heddal Stavkyrka och Bygdetun

Varmt välkommen att fira gudstjänst söndagar kl. 11.00 i Margaretakyrkan. Efter gudstjänsten välkomnas du till kyrkkaffe i Stora salen.

Gudstjänster i sommar

Välkommen till sommarens orgelkonserter i Margaretakyrkan!

Musik i sommarkvällen

Välkommen till sommarens orgelkonserter i Margaretakyrkan!

Nu är det din tur, du som är född 2005. Konfirmation är för dig som är nyfiken på livet, vill veta mer om kristen tro, om vad tro kan betyda för just dig och träffa nya människor att ha kul med. Ta chansen och bli konfirmand i Svenska kyrkan i Norge.

Vill du bli konfirmand 2019-2020?