', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'GTM-MGTB4GW'); ga('send', 'pageview', '/norge/stavanger/794624'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/norge/stavanger/794624');

Stavanger

Välkommen till Svenska kyrkan i Stavanger. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Den är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer i och med coronaviruset. Därför är vi under rådande omständigheter tyvärr tvungna att ställa in verksamheten den 4 april. Vi är ledsna för detta och hoppas att vi kan ses nästa gång istället. Om du har frågor tveka inte att höra av dej.

Svenska kyrkan i Stavanger träffas en lördag i månaden i Kampen kirke (Seehusensgate 47).

Kommande datum

8 februari- Semlor
14 mars- INSTÄLLT
4 april-  INSTÄLLT
1-3 maj- Familjeläger
9 maj- Valborgsfest
13 juni- Barnens dag

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Gilla oss på Facebook: Svenska kyrkan i Stavanger

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.