Foto: Anders Runesson

Stavanger

Välkommen till Svenska kyrkan i Stavanger. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Den är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Stavanger möts i Kampen kirke en gång i månaden(Seehusensgate 47). Fredagar är det Fredagsklubben kl 18-21 och lördagar Familjekyrkis & öppetcafé kl. 10-13

När?

11-12 november
9-10 december- Luciahögtid
12-14 januari
9-11 februari
9-11 mars
30 mars-1 april
4-6 maj
15-17 juni

Luciafirande i Stavanger

"Jag hälsar er alla som förr en gång. Med ljus i min krona, med stämningsfull sång. Jag kommer när mörkast det är här i Norden. När allt syntes dött och förfruset på jorden."

Familjekyrkis

Välkommen till mötesplatsen för alla åldrar. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Några ungdomar spelar kort tillsammans.

Fredagsklubben

Klubben för dig som är 9 år och uppåt.

Öppet café

Välkommen in på fika!

Dop, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Svenska kyrkan är här för dig – i alla skeden av livet.

Välkommen att kontakta personalen i din församling

Enskilt samtal

Ibland kan det vara skönt att ha någon att prata med.

Arbetsgrupp i Stavanger

Arbetsgruppen arbetar med församlingens utveckling. Här kan du komma i kontakt med dem.

Arbetsgrupp i Stavanger

stenar

Här kan du läsa mer om medlemskap i Svenska kyrkan

INTRYCK

Här kan du läsa församlingsmagasinet INTRYCK.

Frivillighet/Volontär

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan i Norge? Din insats behövs i församlingen och det är värdefullt att känna sig behövd. Här finns en uppgift för dig.

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.