Bergen

Välkommen till Svenska kyrkan i Bergen. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Den är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer i och med coronaviruset. Därför är vi under rådande omständigheter tyvärr tvungna att ställa in verksamheten.

Vi är ledsna för detta och hoppas att vi kan ses nästa gång istället. Om du har frågor tveka inte att höra av dej.

Svenska kyrkan i Bergen träffas i Johanneskirken (Nygårdshøyden) en gång i månaden (se nedan tider för de olika mötesplatserna)

Kommande datum
14 juni-INSTÄLLT
6 december

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Gilla oss på Facebook: Svenska kyrkan i Bergen

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.