Bryggen med skepp
Foto: Anders Runesson

Bergen

Välkommen till Svenska kyrkan i Bergen. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Den är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Bergen träffas i Johanneskirken (Nygårdshøyden) en gång i månaden (se nedan tider för de olika mötesplatserna)

NÄR SES VI?
15-16 januari
12-13 februari
12-13 mars
2-3 april
7-8 maj
18-19 juni

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Gilla oss på Facebook: Svenska kyrkan i Bergen

Bokcirkel i Bergen

Vill du läsa böcker tillsammans med andra? Samtala om livet och fundera mera? Då är detta en bokcirkel för dig!

Digitalt Bibelstudium

En digital mötesplats där vi utifrån bibelns berättelser och gestalter får samtala om livets frågor här och nu.

Pilgrimsvandring på stadens gator

Det spelar ingen roll var du bor. Nu har du möjlighet att möta staden under en pilgrimsvandring

Maggans digitala bokklubb

Längtar du efter kulturell stimulans? Kom med i Maggans digitala bokklubb

Gudstjänst i Bergen

Välkommen att fira svensk gudstjänst.

Enskilt samtal

Ibland kan det vara skönt att ha någon att prata med.

Familjekyrkis

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Sjung i kör

Det är kul att sjunga tillsammans och körsång är dessutom bra för både kropp och själ! En gång i månaden träffas kören.

Dop, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Svenska kyrkan är här för dig – i alla skeden av livet.

Enskilt samtal

Ibland kan det vara skönt att ha någon att prata med.

Arbetsgrupp i Bergen

Arbetsgruppen arbetar med församlingens utveckling. Här kan du komma i kontakt med dem.

Välkommen att kontakta personalen i din församling

INTRYCK

Här kan du läsa församlingsmagasinet INTRYCK.

Frivillighet/Volontär

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan i Norge? Din insats behövs i församlingen och det är värdefullt att känna sig behövd. Här finns en uppgift för dig.

stenar

Här kan du läsa mer om medlemskap i Svenska kyrkan

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.