', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'GTM-MGTB4GW'); ga('send', 'pageview', '/norge/bergen/794640'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/norge/bergen/794640');

Bergen

Välkommen till Svenska kyrkan i Bergen. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Den är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer i och med coronaviruset. Därför är vi under rådande omständigheter tyvärr tvungna att ställa in verksamheten den 15 mars i Bergen.

Vi är ledsna för detta och hoppas att vi kan ses nästa gång istället. Om du har frågor tveka inte att höra av dej.

Svenska kyrkan i Bergen träffas i Johanneskirken (Nygårdshøyden) en gång i månaden (se nedan tider för de olika mötesplatserna)

Kommande datum

9 februari- Semlor
15 mars- INSTÄLLT
5 april- Påskens historia
1-3 maj- Familjeläger
10 maj- Valborgsfest
14 juni- Sommarfest med musikgudstjänst

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Gilla oss på Facebook: Svenska kyrkan i Bergen

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.