Foto: Anna Runesson

Trondheim

Välkommen till Svenska kyrkan i Trondheim. Här kan du gå på gudstjänst, fika, tända ljus och träffa andra svenskar genom de olika mötesplatserna. Detta är en religiös, kulturell och social mötesplats för alla svenskar.

Svenska kyrkan i Norge följer noga Folkehelseinstituttets råd och riktlinjer i och med coronaviruset.

Vi möts:
22 januari- Gudstjänst kl.11.00 i Ilen kirke
26 februari- Gudstjänst kl.11.00 i Ilen kirke
19 mars- Gudstjänst kl.11.00 i Ilen kirke
23 april- Gudstjänst kl.11.00 i Ilen kirke
28 maj- Gudstjänst kl.11.00 i Ilen kirke

Svenska kyrkan i Trondheim träffas i Ilen kirke (Kongens gate 99).

Vill du ha nyhetsbrevet och församlingens magasin INTRYCK sänt till dig via epost?
Fyll i din information här.

Gilla oss på Facebook: Svenska kyrkan i Trondheim

Digitalt Bibelstudium

En digital mötesplats där vi utifrån bibelns berättelser och gestalter får samtala om livets frågor här och nu.

Gudstjänst i Trondheim

Välkommen att fira svensk gudstjänst

Vill du sjunga i kör?

Sång skapar glädje, gemenskap och ger energi. Välkommen att vara med i Svenska kören här i Trondheim.

Öppet café & Familjekyrkis

Välkommen till en mötesplats för barn och vuxna.

Dop, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Svenska kyrkan är här för dig – i alla skeden av livet.

Enskilt samtal

Ibland kan det vara skönt att ha någon att prata med.

Arbetsgrupp Trondheim

Arbetsgruppen fungerar som en tankesmedja och arbetar med församlingens utveckling. Här kan du komma i kontakt med dem.

Vill du göra skillnad?

Som medlem i Svenska kyrkan i Norge gör du skillnad.

Läs mer här.

Frivillighet/Volontär

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan i Norge? Din insats behövs i församlingen och det är värdefullt att känna sig behövd. Här finns en uppgift för dig.

INTRYCK

Här kan du läsa församlingsmagasinet INTRYCK.

stenar

Här kan du läsa mer om medlemskap i Svenska kyrkan