Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Frankfurt am Main Besöks- och postadress: Schwedischer Kirchenverein, An der Wolfsweide 54, DE-60435 Frankfurt/Main Telefon: +49(69)566556 E-post till Svenska kyrkan i Frankfurt am Main

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Frankfurt am Main

Med en blandning av innovation och tradition vill vi skapa en mötesplats där alla är välkomna. Låt oss gemensamt bygga en plats där vi kan känna oss hemma utomlands. Välkommen! ♥

Ny präst och diakon/assistent till vår församling!

Björn och Ulla Rydberg vikarierande kyrkoherde och diakoni Frankfurt Bild: Alex & Martin/Ikon

Kyrkoherde Björn Rydberg och hans hustru, diakon Ulla Rydberg, kommer till vår församling som vikarierande präst och diakon/assistent. De kommer till Frankfurt den 14 september och kommer att stanna här fram till den 27 december.

Björn och Ulla har lång erfarenhet från sina 26 år i utlandsförsamlingar i Grekland och Spanien. Båda två är numera pensionerade men ser fram emot sin vistelse i Frankfurt.

Vi hälsar vårt nya prästpar varmt välkommet till oss i Frankfurt och södra Tyskland!

Kyrkorådet i Frankfurt am Main

Der Schwedische Weihnachtsmarkt in Frankfurt am Main

Auch in diesem Jahr heißen wir Sie herzlich willkommen zu unserem traditionellen Schwedischen Weihnachtsmarkt am 1. Adventwochenende.

Mehr Information finden Sie unter:

Schwedischer Weihnachtsmarkt

Die schwedische Lichterkönigin in Frankfurt am Main

Am 2. Adventwochenende lädt der Chor des Schwedischen Kirchenvereins wieder zu Ihrem Luciakonzert ein.

Tickets können Sie bei Frankfurt Tickter unter folgendem Link erwerben:

Frankfurt Ticket - Die Schwedische Lichterkönigin