Foto: Michael Skoglund

Svenska Kyrkan i New York

Du hittar oss på 5 East 48th Street

Välkommen till Svenska Kyrkan New York

Öppettider onsdag till söndag kl 12-16.

Gudstjänst söndagar kl 11.00.

För information om Bröllop, Dop, Minnesceremoni, Barn- och Konfirmationsgrupper samt övriga frågor - vänligen ta kontakt med kyrkan via telefon 212-832-8443 eller E-post newyork@svenskakyrkan.se alla dagar i veckan.

Bröllop, Dop, Konfirmation, och Minnesceremoni/Begravning

Livets händelser är stora och viktiga markeringar

Bild: Pixabay

Café & Bibliotek

Välkommen till Svenska kyrkans café. Ta en paus från New Yorks puls och njut av en kopp kaffe. För närvarande är Cafedelen i källardelen, gå genom hallen in och ta trappan ner.

Utställningar / Exhibition

Welcome to have your art exhibition in Church of Sweden.

Hyra lokal/Rent our venues

Do you need a space in the heart of midtown for your event?

Allt om New York

Här hittar du olika länkar du kan ha nytta av. Hotell och vandrarhem, organisationer, restauranger, svenskundervisning och mycket annat med svenska förtecken.

Mötesplatser

I Svenska kyrkan i New York finns något för alla. Musik, körsång, barngrupper, fika, samtal, gemenskap och tro.

Information about the church

Church of Sweden New York.

Om kyrkan

Här kan du hitta information om Svenska kyrkan i New York

Samtal och stöd

Välkommen att höra av dig om du vill boka tid för samtal.

Närbild på en kaffekopp som hålls mellan två händer, och två samtalande människor i bakgrunden.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Robin hade som vanlig slagit sig ner i soffan hos den gamla kvinnan. Astrid hette hon. De hade kommit nära varandra sedan den dag hon första gången bjöd in honom på kaffe. Läs Tankar inför helgen med prästen Charlotte Frycklund.

Gudstjänster i nordöstra USA

"Där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem." Matt 18:20

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen i kraft, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation). Den nya förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.