Din oas i storstadsvimlet på 5 East 48th Street.

Välkommen hem!
Till Svenska kyrkan i New York är du alltid välkommen.
Som bofast eller tillfällig besökare i New York hittar du ditt andra hem här.
Här kan du fira gudstjänst, läsa svenska böcker och tidningar, fika, låna gratis wifi, leka, tända ljus i kapellet, handla svenska varor eller delta i någon av alla mötesplatser som erbjuds. Här finns något för alla.

Telefontider och Öppettider

Kyrkans telefon +1 (212) 832 84 43 är öppen
Måndag-fredag kl. 9.00-18.00.
Du kan få svar på dina frågor, boka dop och vigslar, boka lokaler etc.

Kyrkan och caféet är öppna
Måndag-fredag kl. 12.00-18.00
Lördag-söndag kl. 12.00-16.00

The office is open Monday-Friday 09am-6pm.
Call +1 (212) 832 84 43.

The church is open for visiting Monday-Friday 12pm-6pm and Saturday-Sunday 12pm-4pm.

GÅVA
till visor och populärmusik.
Kören sjunger i gudstjänster, ger konserter, uppträder vid olika evenemang och
svenska högtider.

Kyrkokören övar torsdagar mellan
klockan 7pm-9pm i Svenska kyrkan.
Kontakta musiker Åke Svedén
för information och funderingar.

Ake.sveden@svenskakyrkan.se

Sjung i kör

Kören är en fyrstämmig blandad kör och har en bred repertoar från kyrkomusik, klassiskt till visor och populärmusik. Kören sjunger i gudstjänster, ger konserter, uppträder vid olika evenemang och svenska högtider. Kyrkokören övar torsdagar mellan klockan 7pm-9pm i Svenska kyrkan. Kontakta musiker Åke Svedén för information och funderingar. Ake.sveden@svenskakyrkan.se

Tycker ditt barn om att sjunga? Kom med och sjung på söndagar.

Barnkör

Tycker ditt barn om att sjunga? Kom med och sjung på söndagar.

Tvärtemot vad många svenskar är vana vid bedriver Svenska kyrkan i New York sin verksamhet utan statligt stöd eller finansiella donationer från Sverige. Tack för att du är medlem lokalt i New York!

Hej! Du är väl medlem?

I Svenska kyrkan i New York finns något för alla.
Musik, fika, samtal, gemenskap och tro.

Mötesplatser

I Svenska kyrkan i New York finns något för alla. Musik, fika, samtal, gemenskap och tro.