Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York

Hyra lokal/Rent our venues

Behöver du en lokal för ditt möte eller event?

Svenska kyrkan i New York ligger på bästa läge, mitt i stan. Här finns det möjlighet att hyra lokaler för privatpersoner, grupper, föreningar eller företag.

Behöver du en lokal för ditt möte eller föreningsträff? Vill ni ha en lokal för att kunna bjuda på kaffe eller lunch i samband med dop? Vill du spela in en filmscen eller ett musikstycke? Ska du ha en intervju eller vill du kunna prata ostört någonstans?

Vi erbjuder olika alternativ beroende på vem som hyr. Hyran är beräknad för tre timmar. Vid önskemål om att hyra längre tid, kontakta oss gärna för prisuppgift.

Extern bokning

Bibliotek, kapell eller källarvåning: $300 för en del, $400 för två och $500 för alla tre lokaler.
Mötesrum med plats för ca tolv deltagare (“Himmelska höjden”): $200

I vissa fall tillkommer även kostnad för vaktmästare.

Samverkande organisation

Bibliotek, kapell eller källarvåning: $250 för en del, $350 för två och $450 för alla tre lokaler.
Mötesrum med plats för ca tolv deltagare (“Himmelska höjden”): $150
Återkommande evenemang i Himmelska höjden: $50

Medlemspris

Bibliotek, kapell eller källarvåning: $100 för en del, $200 för två och $300 för alla tre lokaler.
Mötesrum med plats för ca tolv deltagare (“Himmelska höjden”): $50
Återkommande evenemang i Himmelska höjden: $50

Rent our venues
Church of Sweden offers venues for rent for individuals, groups, organizations or companies.

Do you need a space for your meeting or gathering? Are you looking for a location for your movie- or TV-production? Do you have an interview or need a place to talk privately in a quiet environment?

Contact us for more information.