Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kontakt

Svenska kyrkan Zürich-Basel Besöksadress: Kurvenstrasse 1, CH-8006 Zürich Telefon: +41(44)3621580 E-post till Svenska kyrkan Zürich-Basel Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Zürich-Basel

Nytt färskt Rundbrev. Nu finns den i digital form snart kommer papperstidningen i brevlådan. Om du vill ha den i brev lådan skall du höra av dig till pastorsexpeditionen i Zürich.

Läs Rundbrev 1 2016 här på hemsidan.

Midsommarfirande i Basel 25 juni 2016

Varmt välkommen den 14 juni 12:30 till samvaro med gamla och nya vänner. Kom gärna med förslag till planerade eller spontana aktiviteter som vi tillsammans kan glädjas åt.

Tisdagslunch i Zürich

15 september 2016

Öppet hus i Zürich

15 september 2016

Konfirmationen är en stark och avgörande upplevelse för många. Ett tillfälle att tillsammans med jämnåriga och vuxna reflektera över Gud, livet, gott och ont, värderingar och livsval - och ett tillfälle att säga ja till sitt dop. Ett tillfälle att ta ställning och att växa.

Konfirmation

Utflykts Gudstjänst till Magstatt-Le Haut i Frankrike 4 juni 2016

Svenskt smörgåsbord i Bern fredagen 20 maj 2016

Vill du stödja Svenska kyrkan Zürich-Basel

Alla är välkomna i vår gemenskap. Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att ha CHF 0.- i medlemsavgift.

Kyrkoråd

Den 10 april 2016 valdes det nya kyrkorådet i församlingshemmet Kurvenstrasse 1, Zürich. Kyrkorådet styr kyrkans inriktning av verksamheten, beslutar om budget och ansvarar för ekonomin.

Kontakta oss

Var är vi? Geografisk bild lek med Mats Wilhelm och Siv Rang. Med hjälp av kluriga frågor och bilder skall vi lista ut en geografisk plats.

Öppethus i Basel Onsdagen 18 maj 19.00

Skriva tentamen på distans

Studerar du på distans eller har en tentamen som du inte kan åka till Sverige och genomföra, då finns det möjlighet att göra tentamen här i Schweiz.

Nyttiga länkar i Schweiz

Vi tar tacksamt emot förslag på nya länkar som vi utvärderar och publicerar om förslaget överensstämmer med våra riktlinjer.

Lokaler för uthyrning

Många av församlingens aktiviteter har vi i Zürich och Basel i våra centralt belägna lokaler. När vi inte använder lokalerna hyr vi ut dem.

Verksamhetsöversikt 2015

Svenska Kyrkan Zürich-Basel