Foto: Åsa Nyfeler

Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kom och umgås, fira gudstjänst eller var med på någon av våra många aktiviteter. Turist eller bofast - alla är välkomna!

Barnsången på Kurvenstrasse 1 fortsätter som vanligt men nu kan du också vara med via zoom!

Välkomna till Kurvenstrasse 1 på barnsång kl 9.30 onsdag och fredag och Onsdax 25 november kl. 15.00. Nu sänder vi även barnsången live på zoom. Välkommen att klicka in dig och lyssna samtidigt som du sjunger med ditt / dina barn hemma om du inte kan deltaga live. Detta gäller även våra luciatåg den 9 och 11 december. Maila asa.nyfeler@svenskakyrkan.se så kommer en länk som du kan klicka på 9.30.

Corona har gjort det utmanande för oss alla och egentligen har vi ett extra stort behov av att träffas och prata om vår nya vardag. Vårt mål just nu är att ge församlingen möjlighet att fortsätta att samlas, men på ett säkert sätt och enligt de restriktioner och rekommendationer som finns.

Vad vi gör för att minska spridningen av corona

I kyrkans lokaler gäller nu munskyddsplikt för alla över 12 år, förutom när vi sitter ner och äter. Fortsatt gäller även god handhygien, vädring och att vi håller avstånd. På våra aktiviteter antecknar vi vilka som har varit där för att kunna underlätta smittspårning.