Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kontakt

Svenska kyrkan Zürich-Basel Besöksadress: Kurvenstrasse 1, CH-8006 Zürich Telefon: +41(44)3621580 E-post till Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Zürich-Basel

Här kommenterar Magnus Nordström det som händer i livet.

Prästen har ordet

Här kommenterar Magnus Nordström det som händer i livet.

Tema kvällar på Kurvenstrasse

Närmar sig med stormsteg
Vi behöver frivilliga medarbetare!!

Basar 2017

Närmar sig med stormsteg Vi behöver frivilliga medarbetare!!

Svenska kyrkan Zürich-Basels nya volontär

Möt Ebba Folkesson

Svenska kyrkan Zürich-Basels nya volontär

Konfirmationen är en stark och avgörande upplevelse för många. Ett tillfälle att tillsammans med jämnåriga och vuxna reflektera över Gud, livet, gott och ont, värderingar och livsval - och ett tillfälle att säga ja till sitt dop. Ett tillfälle att ta ställning och att växa.

Konfirmation

Tack

Kyrkoråd

Den 19 mars 2017 valdes det nya kyrkorådet i församlingshemmet Kurvenstrasse 1, Zürich. Kyrkorådet styr kyrkans inriktning av verksamheten, beslutar om budget och ansvarar för ekonomin.

Vill du stödja Svenska kyrkan Zürich-Basel

Alla är välkomna i vår gemenskap. Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att ha CHF 0.- i medlemsavgift.

Skriva tentamen på distans

Studerar du på distans eller har en tentamen som du inte kan åka till Sverige och genomföra, då finns det möjlighet att göra tentamen här i Schweiz.

Nyttiga länkar i Schweiz

Vi tar tacksamt emot förslag på nya länkar som vi utvärderar och publicerar om förslaget överensstämmer med våra riktlinjer.

Lokaler för uthyrning

Många av församlingens aktiviteter har vi i Zürich och Basel i våra centralt belägna lokaler. När vi inte använder lokalerna hyr vi ut dem.

Verksamhetsöversikt 2016