Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kontakt

Svenska kyrkan Zürich-Basel Besöksadress: Kurvenstrasse 1, CH-8006 Zürich Telefon: +41(44)3621580 E-post till Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Zürich-Basel

Här kommenterar Magnus Nordström det som händer i livet.

Prästen har ordet

Här kommenterar Magnus Nordström det som händer i livet.

Varje år anordnar vi uppskattade julbasarer i både Zürich och Basel. Här finns typiska svenska julprydnader, genuint svenska produkter och livsmedel.

Julbasarer Zürich och Basel

Varmt Välkomna

Gudstjänster och samlingar i Advent & Jul

Varmt Välkomna

10 December 2017

Lucia firande i Zürich

10 December 2017

Nota Bene Julkonsert

Konfirmationen är en stark och avgörande upplevelse för många. Ett tillfälle att tillsammans med jämnåriga och vuxna reflektera över Gud, livet, gott och ont, värderingar och livsval - och ett tillfälle att säga ja till sitt dop. Ett tillfälle att ta ställning och att växa.

Konfirmation

Kyrkoråd

Den 19 mars 2017 valdes det nya kyrkorådet i församlingshemmet Kurvenstrasse 1, Zürich. Kyrkorådet styr kyrkans inriktning av verksamheten, beslutar om budget och ansvarar för ekonomin.

Vill du stödja Svenska kyrkan Zürich-Basel

Alla är välkomna i vår gemenskap. Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att ha CHF 0.- i medlemsavgift.

Skriva tentamen på distans

Studerar du på distans eller har en tentamen som du inte kan åka till Sverige och genomföra, då finns det möjlighet att göra tentamen här i Schweiz.

Nyttiga länkar i Schweiz

Vi tar tacksamt emot förslag på nya länkar som vi utvärderar och publicerar om förslaget överensstämmer med våra riktlinjer.

Lokaler för uthyrning

Många av församlingens aktiviteter har vi i Zürich och Basel i våra centralt belägna lokaler. När vi inte använder lokalerna hyr vi ut dem.

Verksamhetsöversikt 2016