Svenska kyrkan i Schweiz

Kontakt

Svenska kyrkan i Schweiz Besöksadress: Avenue de Cour 32, CH-1007 Lausanne Telefon: +41(21)6166544 E-post till Svenska kyrkan i Schweiz Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Schweiz

Välkomna till den svenska kyrkan i Schweiz, som har församlingar och verksamheter vid många orter i landet. Prästerna är bosatta i Lausanne och Zürich där vi också har trevliga församlingshem och pastorsexpeditioner. Den här webbplatsen riktar sig främst den fransktalande delen av Schweiz, inklusive de populära skidorterna i Frankrike. Välkomna till våra gudstjänster och samlingar!

Kyrkans expedition i Lausanne är sommarstängd
till den 11 augusti 2016.

Expeditionen stängd för sommaren

Kyrkans expedition i Lausanne är sommarstängd till den 11 augusti 2016. Vid brådskande ärenden v.g. kontakta Kyrkoherde Magnus Nordström, Zürich, 079 416 77 32.

Andrum är församlingen Lausanne-Genève-Berns kyrkoblad.

Andrum

Andrum är församlingen Lausanne-Genève-Berns kyrkoblad. Klicka på bilden av tidningen så får du mer information, samt kan ladda ner tidningen, eller beställa ett eget exemplar hem i brevlådan.

Hjärtligt välkomna till vårt trivsamma församlingshem med pastorsexpedition i centrala Lausanne. Våra gudstjänster firas i Eglise de Prieuré i Pully.

Verksamhet i Lausanne

Hjärtligt välkomna till verksamheter för unga som gamla i Genève, knutna till Chapelle de Saint-Léger och Svenska Skolan.

Verksamhet i Genève

Hjärtligt välkommen till gudstjänster och församlingskvällar i Bern, knutna till Engelska kyrkan St. Ursula.

Verksamhet i Bern

Församlingen täcker de tysk- och italienskspråkiga delarna av Schweiz., med pastorsexpedition i Zürich.

Församlingen Zürich-Basel