Svenska kyrkan i Schweiz

Kontakt

Svenska kyrkan i Schweiz Besöksadress: Avenue de Cour 32, CH-1007 Lausanne Telefon: +41(21)6166544 E-post till Svenska kyrkan i Schweiz Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Schweiz

Välkomna till den svenska kyrkan i Schweiz, som har församlingar och verksamheter vid många orter i landet. Prästerna är bosatta i Lausanne och Zürich där vi också har trevliga församlingshem och pastorsexpeditioner. Den här webbplatsen riktar sig till verksamma i Lausanne-Genève-Bern, samt de populära skidorterna i Franska Alperna. Välkomna till våra gudstjänster och samlingar!

Vår nye Kyrkoherde Marcus och Diakon Evelin Heutmann kommer till oss i slutet av augusti med Valentin (13), Efraim (11) och Salome (8). De kommer från den kända lappländska skidorten Tärnaby och vi önskar dem varmt välkomna och all framgång i arbete även hos oss!

Vi välkomnar vår nya prästfamilj!

Andrum är församlingen Lausanne-Genève-Berns kyrkoblad.

Andrum

Andrum är församlingen Lausanne-Genève-Berns kyrkoblad. Klicka på bilden av tidningen så får du mer information, samt kan ladda ner tidningen, eller beställa ett eget exemplar hem i brevlådan.

Hjärtligt välkomna till vårt trivsamma församlingshem med pastorsexpedition i centrala Lausanne. Våra gudstjänster firas i Eglise de Prieuré i Pully.

Verksamhet i Lausanne

Hjärtligt välkomna till verksamheter för unga som gamla i Genève, knutna till Chapelle de Saint-Léger och Svenska Skolan.

Verksamhet i Genève

Hjärtligt välkommen till gudstjänster och församlingskvällar i Bern, i Engelska kyrkan St. Ursula.

Verksamhet i Bern

Församlingen täcker de tysk- och italienskspråkiga delarna av Schweiz., med pastorsexpedition i Zürich.

Församlingen Zürich-Basel