Svenska kyrkan i Schweiz

Kontakt

Svenska kyrkan i Schweiz Besöksadress: Avenue de Cour 32, CH-1007 Lausanne Postadress: Avenue de Cour 32, CH-1007 Lausanne Telefon: +41(21)6166544 E-post till Svenska kyrkan i Schweiz

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Schweiz

Välkommen till Svenska kyrkan i Schweiz, som består av två församlingar: Församling Lausanne-Genève-Bern Församling Zürich-Basel Den här webbplatsen riktar sig till dig som bor eller vistas i Schweiz samt de populära skidorterna i Franska Alperna.

Församlingen täcker västra Schweiz samt de populära skidorterna i Franska Alperna. Pastorsexpeditionen befinner sig i Lausanne.

Församling Lausanne-Genève-Bern

Församlingen täcker de tysk- och italienskspråkiga delarna av Schweiz med pastorsexpedition i Zürich.

Församlingen Zürich-Basel