Zürich

Församlingshem och expedition på Kurvenstrasse 1. Regelbundna och spontana aktiviteter.

Zürich är en plats med många möjligheter att träffas och här har vi vårt församlingshem och pastorsexpedition på Kurvenstrasse 1. Vi ses regelbundet för gudstjänster, barnverksamhet, undomsgrupper, luncher och fikor. Dessutom gör vi utflykter och är alltid öppna för samarbeten eller förslag på olika aktiviteter.

Barnsång i Zürich

För barn 0-5 år. Vi träffas onsdagar och fredagar på Kurvenstrasse i Zürich kl. 9:30-11.30 Vi sjunger, fikar och har det trevligt tillsammans. Ta med egen fika. Ingen föranmälan - välkommen!

Onsdax

Onsdax är pyssel, teater, lek och annat skoj för barn mellan 4 och 10 år. Vi träffas på onsdagar udda veckor på Kurvenstrasse 1 i Zürich, Barnen lämnas kl 15 och hämtas 17.30. Föranmälan senast måndagen innan till asa.nyfeler@svenskakyrkan.se. Välkomna!

Häng med oss i Ung i Zürich

Ung i Zürich träffas regelbundet på tisdagar kl. 19 på Kurvenstrasse 1 och umgås, fikar och pratar. Ibland är det temakvällar eller utflykter. Hör av dig till vår volontär Siri Ankarfors, s.ankarfors@gmail.com så berättar hon gärna mer.

Tisdagslunch i Zürich

Varmt välkommen till samvaro med gamla och nya vänner. Kom gärna med förslag till planerade eller spontana aktiviteter som vi tillsammans kan glädjas åt.

Torsdagsfika i Zürich

På torsdag den 10:e november är det fika i församlingshemmet i Zürich. Vi har öppet mellan kl. 14-17 och serverar svenskt fika. Torsdagsfikan arrangeras i samarbete med projekt Tillsammans och den här gången finns även möjlighet att hjälpa till med basarförberedelser. Kom som du är, du är hjärtligt välkommen för att träffa nya och gamla vänner. Vi ser fram emot en trevlig stund tillsammans!