Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Fika och Öppet hus

På flera ställen i Schweiz ordnar vi Öppet hus, ofta med något tema. Dessutom träffas vi regelbundet för att fika och bara umgås, gammal som ung. Alla är välkomna! Har du något förslag på tema eller vill hålla i en fika eller någon annan träff, hör av dig till oss.

Öppet hus i Basel

Öppet hus-kvällarna är för alla. Vi håller till i församlingshemmet i Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10 (gårdshuset), Basel. Klicka här så hittar du det trevliga programmet.

Torsdagsfika i Zürich

På torsdag den 10:e november är det fika i församlingshemmet i Zürich. Vi har öppet mellan kl. 14-17 och serverar svenskt fika. Torsdagsfikan arrangeras i samarbete med projekt Tillsammans och den här gången finns även möjlighet att hjälpa till med basarförberedelser. Kom som du är, du är hjärtligt välkommen för att träffa nya och gamla vänner. Vi ser fram emot en trevlig stund tillsammans!