Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Julbasaren

2016 års julbasar - vår 104:e basar - fredag 18 november kl. 15-18 lördag 19 november kl. 11-17 söndag 20 novmeber kl. 11-17

Under basaren finns en stor mängd julbodar både ute och inne med svenska delikatesser, julprydnader, handarbeten, lotterier och tusen andra ting och du kan njuta en kopp kaffe och svensk smörgås eller hembakad kaka i vår cafeteria. Det fanns musik både i kyrkan och församlingshemmet, jultomte och pyssel och knåp för barnen och i kyrkorummet kunde man vila sig i stilla lugn och ro.

Under basardagarna vill vi gärna visa upp svenska jultraditioner men även vårt rika arv av kyrkans hembygdsdräkter, församlingshem och vårt vackra kyrkorum. För många är det den årliga traditionella starten på julen. Här hittar du något för alla generationer, gammal som ung. Välkommen till oss 2016!

Tack alla besökare som besökte vår 103:e basar under november 2015 - nu ser vi fram emot vår nästa basar! Ett stort tack även till alla frivilliga och personal som genomförde årets basar på ett strålande sätt samt till alla våra sponsorer! Vill du hjälpa till under årets basar eller skänka oss något? Hör gärna av dig till oss.