Julbasaren

Tack alla besökare som besökte vår 103:e basar! Ett stort tack även till alla frivilliga och personal som genomförde årets basar på ett strålande sätt! Ett tacksam hälsning skickar vi även till alla våra sponsorer!

Under basaren finns en stor mängd julbodar både ute och inne med svenska delikatesser, julprydnader, handarbeten, lotterier och tusen andra ting och du kan njuta en kopp kaffe och svensk smörgås eller hembakad kaka i vår cafeteria. Det fanns musik både i kyrkan och församlingshemmet, jultomte och pyssel och knåp för barnen och i kyrkorummet kunde man vila sig i stilla lugn och ro.

Under basardagarna vill vi gärna visa upp svenska jultraditioner men även vårt rika arv av kyrkans hembygdsdräkter, församlingshem och vårt vackra kyrkorum. För många är det den årliga traditionella starten på julen. Här hittar du något för alla generationer, gammal som ung. Välkommen till oss 2015!