Barn och Familj

Vi har ett stort utvalg av aktivieter. Barnrytmik, Babycafé, Familjemiddag, Lördagsträff, Barnens Lucia och Julafton

Vad händer i Gustafskyrkan för barn och familje? Vi har ett stort utvalg av aktivieter.

Barnrytmik:
Onsdagar 14.30-15.45
Vi börjar med ett musikpass med sång, dans och rytmer. Därefter är det fika och fri lek. Barn 0-5 år tillsammans med föräldrar.

Babycafé:
Fredagar 10.30-12.30
En öppen mötespunkt för föräldrar och barn. Caféet är öppet och ni är välkomna att sitta ner i soffgrupperna eller vara uppe i lekrummet. Även större barn är välkomna.

Lördagsträff:
Lördag 14 sep 10.30 - 12.00
Lördag 26 okt 10.30 - 12.00

Kom och träffa andra barn och familjer. Vi sjunger, pysslar, leker och fikar.

Familjemiddag
Ta med hela familjen efter jobb, skola och dagis och ät middag hos oss!

Datum kommer.

Familjemässor
Datum kommer

De barn som döpts i Gustafskyrkan under hösten 2019 är inbjudna att hämta sina dopfiskar. Efter mässan är det gemensamt dopkalas och kyrkkaffe dit alla är välkomna. Korv med bröd finns till barnen.

Barnens Lucia och julfest:
Lördag 7/12 2019 14.00
Julfest - anmälan
De barn som vill gå med i luciatåget träffas sön 1/12 13.30, samt 7/12 13.00

Julafton 24/12
11.00 Samling vid krubban.
Efteråt blir det dans kring granen och tomtebesök

Vill du ha direktuppdateringar om vad vi gör just nu, gå gärna med i vår Facebookgrupp: "Barn och Unga i Gustafskyrkan".