Året som gick 2014

Nyhet Publicerad Ändrad

Tack för ett inspirerande 2014 och välkommen att dela vår gemenskap 2015. Jag kan utlova ett händelserikt kommande år. Läs mer om Alvesta församlings händelserika år och ta del av ett urval av bilder från 2014.

Ett händelserikt år!

Att vara informatör i Alvesta församling är oerhört tacksamt – det sjuder av aktiviteter inom alla verksamhetsområden, året om!

Mycket glädjande att skriva om och mycket spännande att bevaka. Att vara informatör i Alvesta församling är oerhört tacksamt – det sjuder av aktiviteter inom alla verksamhetsområden, året om! Mycket glädjande att skriva om och mycket spännande att bevaka.Gudstjänster, samtalsgrupper, barn- och ungdomsgrupper, Kvinnofrukostar, Musik i sommartid, påskvandringar, julkrubbor, konfirmandarbete med mera, med mera – ja, ni för står ju själva.

Allt detta vore en ren omöjlighet om vi inte välsignats med begåvade och engagerade medarbetare. När jag nu fira jul och nyår med familj och vänner stundar en av årets största högtider för präster och musiker… Alvesta församling är och vill vara en aktiv del av samhället. Att Elisabet Cárcamo Storm tilldelas utmärkelsen ”2014 års pris för särskild prestation” i Alvesta kommun vittnar inte minst om detta. Genom församlingens tre insamlingsprojekt märks vårt internationella engagemang. Tack för ett inspirerande 2014 och välkommen att dela vår gemenskap 2015. Jag kan utlova ett händelserikt kommande år.

Församlingen kommer att få ny kyrkoherde, ny barngruppsledare, ny administratör, välgörenhetsmässa i Hjortsberga kyrka i mars, barngrupperna får nya namn, heldagsretreat etcetera. Växjö stift får ny biskop. Här nedan kommer en bildkavalkad över året 2014. Klickar du på respektive länk nedan kan du dessutom läsa mer om ett urval händelser.

Med önskan att vi ses i våra kyrkor och verksamheter 2015!

Marie Fransson
Informatör Alvesta församling