Sjung för Guds skull

- en lovsångsgudstjänst!

Sjung för Guds skull i alvesta kyrkor

Detta är en gudstjänst där vi låter sången och musiken få företräde framför de många talade orden. Vi samlas i kyrkan, sjunger tillsammans – för Guds skull. Sången och musiken är läkande och uttrycker ibland mer än vad som någonsin kan fångas i orden.

I denna gudstjänst får du sjunga psalmer som tillhör våra mest älskade och omtyckta. Vår psalmbok är en skatt! Här finns ett tilltal från Gud som vi vill lyfta fram och ta tillvara på genom att sjunga tillsammans.

Elisabet Cárcamo Storm

Annesophie Färdigh

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Det framgår i våra annonser och i tidningen Kyrkliv till vilka gudstjänster kyrkbilen kan bokas.

Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.