Rastplats

- mässan som ger kraft.

Rastplats i alvesta kyrkor

Är en enklare söndagsmässa där tyngdpunkten ligger på sång, musik och själva måltiden.
Rastplats kommer som gudstjänst att likna Ro för själen, med skillnaden att vi firar mässa, det vill säga delar bröd och vin.
Vi hoppas att Rastplats verkligen ska upplevas som "mässan som ger kraft!"

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Det framgår i våra annonser och i tidningen Kyrkliv till vilka gudstjänster kyrkbilen kan bokas.

Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.