Dessutom håller vi...

MORGONBÖN i Alvesta kyrka onsdagar klockan 08.00 (ej sommartid).
MUSIKGUDSTJÄNST där körer och solister står för musiken.
TEMAGUDSTJÄNST/TEMAMÄSSA Ett tema eller en speciell text ur bibeln lyfts fram, tolkas i nyskrivna texter och i sång och musik, framförda av professionella artister. Läs om en upplevelse av en Änglamässa
HÖGMÄSSA/GUDSTJÄNST

Gudstjänst på vårdinrättningar

Varje vecka firas dessutom gudstjänst, mässa eller en enklare andakt på:
Högåsen i Alvesta torsdagar klockan 11 och Bryggaren fredagar klockan 14.

Helgmålsbön, friluftsgudstjänster och Musik i sommartid

Under sommarhalvåret firar vi dessutom flera enklare gudstjänster: helgmålsbön i Skogskyrkan, friluftsgudstjänster och Musik i sommartid.

Gudstjänst i verksamhetsgrupperna

Kyrkans gudstjänster är inte bara de offentliga gudstjänsterna i våra kyrkor. I de flesta av våra grupper är det andaktsstund i samband med verksamheten och därmed tillfälle att möta Gud i gudstjänstens form.

Elisabet Cárcamo Storm

Annesophie Färdigh

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Det framgår i våra annonser och i tidningen Kyrkliv till vilka gudstjänster kyrkbilen kan bokas.

Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.