Ungdomsmässan

- en mässa för alla åldrar men med ungdomlig prägel

ungdomsmässan i alvesta kyrka

Ungdomsmässa för alla firas varje onsdagkväll under teminerna (ej sommartid) klockan 18.30 i Alvesta kyrka. Ungdomsmässan är en enkel, kort vardagsmässa på cirka en halvtimme, där bön, sång, och måltiden står i centrum.

Vi lyfter fram texter/teman som känns relevanta för ungdomar i dag och alla ges möjlighet att tända ljus under förbönen.

Till Ungdomsmässan, liksom till alla gudstjänster, är alla välkomna! Kanske något för dig som har svårt att få till tiden för gudstjänstfirande på söndagarna.

Läs om en upplevelse av Ungdomsmässan här

Elisabet Cárcamo Storm

Annesophie Färdigh

Linda Ottosson

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Bussen har fasta hållplatser. Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.