Himlaliv

- med barnen i centrum!

Himlaliv i skogskyrkan

Himlaliv är Alvesta församlings egen form av gudstjänst för barn i alla åldrar. Det innebär att det är en gudstjänst för alla med barnasinnet kvar!
Himlaliv firas varannan söndag klockan 10 i Skogskyrkan.

I Himlaliv står barnen i centrum. Barnen medverkar genom hela gudstjänsten, allt ifrån att få bära in kors och ljus i ingångsprocessionen, till att ringa i kyrkklockan och ta upp kollekt.
Himlaliv kan ses som en kombinerad gudstjänst och söndagsskola, där vi följer kyrkoårets tema och texter.
Himlaliv är en glad gudstjänst där vi dramatiserar bibeltexterna, sjunger och ber tillsammans.

Himlalivsgänget!
Det är oss du träffar på Himlaliv! Foto: Marie Fransson
Elisabet Cárcamo Storm

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Det framgår i våra annonser och i tidningen Kyrkliv till vilka gudstjänster kyrkbilen kan bokas.

Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.