Anmälan till grupp

Här kan du skicka in en anmälan till den grupp du eller ditt barn vill gå i.

ANMÄLAN TILL GRUPP I samband med att vi tar emot din anmälan kommer vi att notera personuppgifter såsom namn, telefon, epost och adress samt kontaktuppgift till målsman. Vi tar in viktig information som tex. allergier, funktionsvariationer för att vi ska kunna tillgodose dina behov på bästa sätt. Vi sparar anmälan i en pärm och när anmälningstiden går ut lämnas uppgifterna till ansvariga ledare för din grupp. Vi sparar dina uppgifter så länge du deltar i gruppen. Därefter raderar vi dina uppgifter. I och med att du anmäler dig, godkänner du också att vi hanterar dina personuppgifter enligt ovan. I och med din anmälan bekräftar du även att du är medveten om att du kan komma att bli fotograferad och publicerad i någon av församlingens kanaler, såsom församlingstidning, instagramflöde eller facebookflöde.

Jag vill anmäla mig till följande grupp!