Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat

Vilka kommer att sitta i de nya församlingsråden? Föreslå personer som är intresserade av församlingens verksamhet och pastorala frågor eller föreslå dig själv. Välkommen på nomineringsmöte i november.

Vem föreslår du?

Här hittar du kontaktuppgifter till oss.

Boka dop eller vigsel

Vill du döpa dig eller ditt barn hos oss på Öland? Eller kanske vigas i någon av våra fina kyrkor? Här hittar du kontaktuppgifter till oss.

Nu finns nya månadsaffischer!

Visste du att du lätt kan ladda hem och skriva ut en egen pdf över vilka gudstjänster som är planerade inför kommande månad?

Nya protokoll

Här kan du ta del av protokollen från kyrkofullmäktige, kyrkorådet och församlingsråden. Protokollen läggs ut när de är justerade av ordförande och justerare.

En helt ny webbplats

25 april 2016 fick svenskakyrkan.se ett nytt utseende. Innehållet är anpassat för användaren och bakom kulisserna finns en stabil grund att stå på inför framtiden.

Vår gamla webbplats var i stort behov av en översyn, och efter ett enormt jobb av alla redaktörer runt om i landet kan vi nu stolt visa upp en ny plattform att bygga vidare på.

DINA BEHOV STYR

Nya svenskakyrkan.se är en modern webbplats inriktad på dina behov och önskemål. Du kan se sidan lika bra på din telefon som i din dator. Framöver vill vi att du ska kunna göra mycket mer än tidigare på webben.

DET ÄR INTE KLART ÄN

En del material finns fortfarande inte på plats. Sökfunktionen ska bli mycket bättre. Några länkar har slutat fungera. Mycket kan hända när man bygger om en av Sveriges största webbplatser.

VI BEHÖVER DIG

Hjälp oss att göra svenskakyrkan.se till den webbplats du vill ha. Vi tar tacksamt emot åsikter, önskemål och felrapporter till Norra Ölands pastorat

Tack för ditt stöd!