Foto: Johannes Frandsen/IKON

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

Välj kyrka eller datum och få upp lediga tider i kalendern (bäst fungerar den om du väljer det ena eller andra, inte båda). Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas.

Observera att om du bokar dop på söndagar ingår dopet då som en del av en gudstjänst/ mässa. Lördagstiderna innebär endast en  dopgudstjänst, dock kan flera barn döpas i samma gudstjänst.

Om ni önskar döpa fler på samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.

Välj kyrka eller datum och få upp lediga tider i kalendern.

Det finns möjlighet att låna dopklänning. I de flesta fall finns det även möjlighet att låna lokal för dopkalas. Detta anges under respektive doptid i kalendern. Syns det inga tider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop senast 10 dagar innan doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar så norra.oland.pastorat@svenskakyrkan.se

Vid frågor kontakta oss på 0485-153 00
norra.oland.pastorat@svenskakyrkan.se

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Beroende på syfte administrerar vi uppgifterna utifrån rådande informationssäkerhetsåtgärder. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas.

 

Pastoratets kansli

här kan du få information om norra Ölands pastorat, gravrättsärenden, kontaktinformation mm.

TELEFON 0485-153 00

Öppettider:
Måndag-Onsdag 9-12 
Fredag 9-12

Kansli/ Församlingsexpedition Borgholm

Adress: Ö Kyrkogatan 9
387 31 BORGHOLM
Telefon: 0485-153 00
norra.oland.pastorat@svenskakyrkan.se

Församlingsexpedition Högby

Adress: Högby sjögata 6
387 73 LÖTTORP
Telefon: 0485-153 00
norra.oland.pastorat@svenskakyrkan.se

Obs! Endast besök enligt överenskommelse i Högby

 

Musik vid livets vändpunkter

Vi vill att varje gudstjänst skall vara ett unikt tillfälle. Därför värnar vi om den levande musiken framförd av våra duktiga kyrkomusiker. Men ibland vill man kanske spela upp en särskild låt med en bestämd artist och då erbjuder Svenska kyrkan tjänsten "Musikbanken".