Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöks- och postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Vi finns nära livet

Vi vill vara nära glädjen, nära sorgen, nära livets Gud. Svenska kyrkan vill vara öppen för eftertanke, stillhet och samtal kring liv, tro och tvivel. Svenska kyrkan vill inspirera till framtidstro i både ljusa och mörka stunder.

Må din väg gå dig till mötes och må vinden vara din vän och må solen värma din kind och må regnet vattna själens jord och tills vi möts igen må Gud hålla din i sin hand

SvPs 730
Behöver du någon att prata med? Du är alltid välkommen att kontakta diakon eller präst för personliga samtal.

Ibland är livet besvärligt

Du är alltid välkommen att kontakta oss i Svenska kyrkan, antingen via expeditionen, direkttelefonnummer eller via e-post.

Kontakta oss