Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Diakoni

Svenska kyrkans sociala arbete kallas diakoni. Genom delaktighet, respekt och ömsesidig solidaritet är det kyrkans uppdrag att möta människor i utsatta livssituationer.

Dagledigträff, gemenskapsträff, allträff..

Gemenskapsträff i Högby
Gemenskapsträff i Högby församlingshem Bild: Gunilla Sundström

Du som är ledig på dagtid är välkommen till vardagsgemenskap på våra regelbundna träffar i pastoratet. Trots att de inte heter riktigt samma sak är de lika trevliga allihop. Vi träffas för att lyssna på inbjudna gäster och föreläsare som kommer med varierande och intressanta programupplägg.
Vi äter även lunch, sjunger och umgås tillsammans.

Håll utkik i vårt kalendarium, på anslagstavlorna och i Ölandsbladet på torsdagarna ("kyrktidningarna", predikoturer) för tider och platser för nästa träff.

Vi arbetar främst med diakoni inom Norra Ölands pastorat:

Gunilla Sundström

Direkt: 0485-772 15