Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Barn och unga

Vi har öppna grupper för små barn med vuxet sällskap och grupper för lite större barn, varav några med inriktning på skapande eller musik/sång.

TERMINSTIDER OCH LOV

Vi följer i regel skolans terminstider och lov. Håll utkik i kalendern på vår webbsida eller kontakta någon av ledarna i just den gruppen du är intresserad av.

För dig mellan 0-5 år:

Babyrytmik (Högby)

Sång och rytmik (Högby)

Kyrkis (Borgholm)

Kyrkis (Gärdslösa)

För dig mellan 6-8 år:

Mikaelikören (Högby)

Miniorer (Köpingsvik)

Diamanter (6 år) (Borgholm)

Rubiner (7 år) (Borgholm)

Smaragder (8 år)(Borgholm)

För dig mellan 9-12 år:

Miniorer (Köpingsvik)

Juveler (9 år) (Borgholm)

Barnkören (Rälla skola)

Ceciliakören (Högby)

After school (Köpingsvik)

Barnkören (Rälla skola)

För dig över 10 år:

Mixen (Borgholms församlingshem)

Tjejkören (Högby)

För dig som börjar 8:an:

Bild: Anna Fendin Ahlström

KONFIRMATION

Under konfirmationstiden får du tillsammans med andra ungdomar och oss ledare fundera över det som är livet. Frågor och diskussioner blandas med roliga aktiviteter och läger. Våra samtal kan handla om allt mellan himmel och jord: kärlek, döden, framtiden, relationer, mobbing, etik, sex, ondska, Jesus, lidande, droger, förlåtelse, ansvar, skapelse, drömmar, identitet, Gud, rättvisa eller något helt annat. Vår önskan är att du ska få möjlighet att fundera på de frågor som just du har.

Under din konfirmationstid kommer du också få möjlighet att lära känna din församling och delta i olika gudstjänster. Din tid som konfirmand avslutas med en festlig konfirmations-gudstjänst där släkt och vänner inbjuds att vara med och fira. Låter detta som någonting för dig? Är du nyfiken? Ta chansen! Vi hoppas att just Du vill hänga med!