Handdockan Bibbi, barnledaren Julia och kantor Helen som spelar dragspel pratar med ett litet barn utomhus en sommardag
Foto: Mikaela Lindholm

Barn och unga

Vi har öppna grupper för små barn med vuxet sällskap och grupper för lite större barn, varav några med inriktning på skapande eller musik/sång.

Bebis som leker

Kyrkis i Gärdslösa

För dig från 0-5 år och tillsammans med vuxen

Skattjakt i Borgholm kyrka *FULLBOKAD*

Upptäck kyrkan som en skattjakt hösten 2021. Vi kommer även ha tid för lite sång, pyssel och mellanmål. För dig som går i 1:an och 2:an

Barn med spegel

Skattjakt i Gärdslösa kyrka *FULLBOKAD*

En flicka har en fjäril målad i ansiktet. Hon håller upp en gubbe gjord av piprensare.

Onsdagsklubben

Onsdagsklubben är för barn i 3:an–5:an. Vi sjunger, pysslar, fikar, spelar mm. Terminsstart 13 oktober 2021

Mixen *FULLBOKAD*

Mixen riktar sig till dig som går i 3:an–5:an. Barnen kommer få skapa film på ett lekfullt och kreativt sätt. Bara fantasin sätter gränser!

Konfirmandgrupp som hoppar vid en stenmur

Konfirmation

Ska du, eller någon du känner, börja i åttan (eller nian) i höst? Funderar du också på varför det händer onda saker i världen? Eller om du alltid kan vara dig själv? Vad ska du bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. ANMÄL DIG TILL HÖSTENS KONFALÄSNING HÄR!

TERMINSTIDER OCH LOV

Vi följer i regel skolans terminstider och lov. Håll utkik i kalendern på vår webbsida eller kontakta någon av ledarna i just den gruppen du är intresserad av.