Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Under din konfirmationstid kommer du också få möjlighet att lära känna din församling och delta i olika gudstjänster. Din tid som konfirmand avslutas med en festlig konfirmationsgudstjänst där släkt och vänner inbjuds att vara med och fira.

Låter detta som någonting för dig? Är du nyfiken? Ta chansen! Vi hoppas att just Du vill hänga med!

Jag väljer att vara konfirmand:

Dop:

Du kan också skriva ut anmälan och lämna i brevlådan på Östra kyrkogatan 9, Borgholm eller Högby sjögata 6, Löttorp