Konfirmation

Under konfirmationstiden får du tillsammans med andra ungdomar och oss ledare fundera över det som är livet. Frågor och diskussioner blandas med roliga aktiviteter och läger. Våra samtal kan handla om allt mellan himmel och jord: kärlek, döden, framtiden, relationer, mobbing, etik, sex, ondska, Jesus, lidande, droger, förlåtelse, ansvar, skapelse, drömmar, identitet, Gud, rättvisa eller något helt annat. Vår önskan är att du ska få möjlighet att fundera på de frågor som just du har.

Under din konfirmationstid kommer du också få möjlighet att lära känna din församling och delta i olika gudstjänster. Din tid som konfirmand avslutas med en festlig konfirmations-gudstjänst där släkt och vänner inbjuds att vara med och fira. Låter detta som någonting för dig? Är du nyfiken? Ta chansen! Vi hoppas att just Du vill hänga med!

KONFIRMANDANMÄLAN 2016/2017

Jag väljer att vara konfirmand:

Dop:

Du kan också skriva ut anmälan och lämna i brevlådan på Östra kyrkogatan 9, Borgholm eller Högby sjögata 6, Löttorp

KONTAKTA NÅGON AV KONFIRMANDPRÄSTERNA!

Johanna Hafstad

Konfirmandansvarig, Präst - komminister