Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Sök gravplatser

Söker du en särskild gravplats? Det finns ett antal sökmotorer för att hitta svenska gravstenar som kan användas för att ta reda på var någon ligger begravd

Inom norra Ölands pastorat använder vi finngraven.se

Söktjänsten erbjuder på ett enkelt sätt utökad service dygnet runt till allmänheten, begravningsbyråer, stenhuggare och trädgårdsmästare och är också ett effektivt sökverktyg för t.ex. anhöriga och släktforskare. På denna hemsida finns inga uppgifter på nu levande personer som skyddas av personuppgiftslagen.