Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Sök gravplatser

Söker du en särskild gravplats? Det finns ett antal sökmotorer för att hitta svenska gravstenar som kan användas för att ta reda på var någon ligger begravd

Problem med söksidan

Inom norra Ölands pastorat använder vi gravar.se.
Tyvärr har leverantören av systemet just nu tekniska problem och det vara svårt att hitta den gravplats du söker. Du kan prova att använda "avancerad sökning", fylla i NORRA ÖLANDS PASTORAT under församling och därefter söka på namn på den avlidne i sökrutorna. Vår leverantör jobbar med att lösa problemet.

Kontakta oss via mail eller telefon 0485-131 11 så kan vi hjälpa dig att söka.