Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar Besöksadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar Webbplats

Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar omfattar fem aktiva församlingar, med sammanlagt ca 25 000 medlemmar, begravningsverksamhet samt administrativa stödfunktioner. Pastoratet ansvarar även för fem begravningsplatser och krematorium. Totalt arbetar drygt åttio personer i pastoratet.

Predikoturer den 24 - 29 juni 2017

Gudstjänster i veckan

Predikoturer den 24 - 29 juni 2017

Varmt välkommen!

Musik i juni/juli

Varmt välkommen!

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop.
Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m.
Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Bröllopsmusik

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop. Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m. Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Sommarmusik i Kalmar 2017.

Musik i katedralen & slottet sommaren 2017

Sommarmusik i Kalmar 2017.

på nationell nivå.

Kyrkoval 2017

Söndagen den 17 september 2017 har du som är röstberättigad möjlighet att utöva din demokratiska rätt och vara med och forma framtidens kyrka. I kyrkovalet väljer du de personer som under fyra år finns till för uppgiften att vara förtroendevald i någon av de beslutande organen - i församling, pastorat, stift eller på nationell nivå.

Speldagar 2017:
Lördag 20 maj kl. 12.00,
onsdag 5 juli kl 18.00,
torsdag 6 juli kl. 18.00

Kyrkogårdsteater

Speldagar 2017: Lördag 20 maj kl. 12.00, onsdag 5 juli kl 18.00, torsdag 6 juli kl. 18.00 Välkommen på kyrkoteater igen! Denna gången är vi på Norra och Skogskyrkogården. Fri entré!