Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar Besöksadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar Webbplats

Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar med fem församlingar, begravningsverksamhet och verksamhet i Sjukhuskyrkan och Universitetskyrkan.

Predikoturer den 18 - 24 augusti 2017

Gudstjänster i veckan

Predikoturer den 18 - 24 augusti 2017

Varmt välkommen!

Musik i juli/augusti

Varmt välkommen!

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop.
Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m.
Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Bröllopsmusik

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop. Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m. Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Sommarmusik i Kalmar 2017.

Musik i katedralen & slottet sommaren 2017

Sommarmusik i Kalmar 2017.

Vill du bli vår nya kollega i Svenska kyrkan i Kalmar? Just nu söker vi en församlingspedagog.

Lediga tjänster

Kyrkan på Kalmarsundpride 4 - 9 september 2017

Pride

Kyrkan på Kalmarsundpride 4 - 9 september 2017

En konfirmandgrupp är ett gäng som håller ihop – i stort och smått, i glädje och allvar. Sociala medier kallar det #squadgoals – vi kallar det rätt och slätt för gemenskap.

Konfirmation 2017-18

på nationell nivå.

Kyrkoval 2017

Söndagen den 17 september 2017 har du som är röstberättigad möjlighet att utöva din demokratiska rätt och vara med och forma framtidens kyrka. I kyrkovalet väljer du de personer som under fyra år finns till för uppgiften att vara förtroendevald i någon av de beslutande organen - i församling, pastorat, stift eller på nationell nivå.