Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar Besöksadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar med fem församlingar, begravningsverksamhet och verksamhet i Sjukhuskyrkan och Universitetskyrkan.

Predikoturer den 20 - 26 oktober 2017

Gudstjänster i veckan

Predikoturer den 20 - 26 oktober 2017

Varmt välkommen!

Musik i oktober/november

Varmt välkommen!

Kyrkofullmäktige 2018-2021

Kyrkofullmäktige 2018-2021 sammanträder den 26 oktober 2017 kl 20.00 i S:ta Birgitta kyrka, Villagatan 2. Mötet är offentligt. Kyrkofullmäktige är pastoratets högsta beslutande organ. Ledamöterna väljs i kyrkovalet och ansvarar för verksamhetsmål, riktlinjer och budget.

Vill du bli vår nya kollega i Svenska kyrkan i Kalmar? Just nu så söker vi två komministertjänster.

Lediga tjänster

Musik i katedralen & slottet hösten 2017

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop.
Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m.
Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Bröllopsmusik

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop. Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m. Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

En konfirmandgrupp är ett gäng som håller ihop – i stort och smått, i glädje och allvar. Sociala medier kallar det #squadgoals – vi kallar det rätt och slätt för gemenskap.

Konfirmation 2017-18

Utställning om kyrkliga textilier 15 november 2017- 11 mars 2018 på Kalmar läns museum

Gudomliga skapelser