Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar består av fem församlingar, begravningsverksamhet och verksamhet i Sjukhuskyrkan, i kriminalvården och i Universitetskyrkan.

Välkommen till gudstjänsterna i Kalmar pastorat! Här hittar du alltid veckans predikoturer. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter att du som kommer också gör det. I några av kyrkorummen kan vi vara upp till 50 personer utöver medverkande, i andra färre. Nattvarden delas ut i en gestalt (alltså: enbart brödet delas ut). Vill du vara säker på att få en plats, så kom i god tid! Välkommen!

Tillhör du en riskgrupp? Flera av gudstjänsterna livesänds på Facebook:

Två Systrars församling sänder sin högmässa klockan 10 på söndagar och helgdagar

S:ta Birgitta församling sänder sin högmässa klockan 10.30 på söndagar och helgdagar

Kalmar domkyrkoförsamling sänder sin högmässa klockan 11 på söndagar och helgdagar

De gudstjänster som sänds på det sättet kan ses på respektive församlings webbplats också. Det går fint att se dem både i direktsändning och i efterhand.

Heliga Korsets församling sänder bön med sånger från Taizé på måndagarna klockan 17.30 – den sänds på pastoratets Facebook-sida och kan ses här på webbplatsen både i direktsändning och i efterhand.

Vi fortsätter att erbjuda enskild kommunion.

Välkommen att vara med på det sätt som passar dig bäst!