Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar med fem församlingar, begravningsverksamhet och verksamhet i Sjukhuskyrkan och Universitetskyrkan.

Predikoturer den 16 - 22 februari 2018

Gudstjänster i veckan

Predikoturer den 16 - 22 februari 2018

Varmt välkommen!

Musik i februari/mars

Varmt välkommen!

Vill du bli vår nya kollega i Svenska kyrkan i Kalmar? Just nu söker vi komminister, diakon, organist, kyrkomusiker och semestervikarier.

Lediga tjänster

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop.
Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m.
Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Bröllopsmusik

På den här sidan kan ni få hjälp med att välja musik till ert bröllop. Ni kommer att hitta förslag på marscher, psalmer, solosånger m.m. Förslagen utgörs av musik vi har använt i Kalmar Slottskyrka.

Musik i Kalmar domkyrka & på Slottet våren 2018

Utställning om kyrkliga textilier 15 november 2017- 11 mars 2018 på Kalmar läns museum

Gudomliga skapelser